Behuizingen

Behuizingen zijn er in alle soorten en maten, maar ze hebben allemaal iets gemeen: Ze moeten genoeg ruimte bieden voor de onderdelen die jij wilt gaat gebruiken en ze moeten genoeg ventilatie bieden om die onderdelen koel te houden. Verder is de keuze volledig aan jou. Wil je verlichting, glas, of simpelweg een strakke zwarte doos? Het kan allemaal!

 

PC cases

Je PC case, ook wel de PC behuizing genoemd, bepaald voor het grootste gedeelte hoe je PC eruit komt te zien en is hierbij essentieel bij het bouwen van je PC. Computer kasten zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er mini cases of juist gigantische cases met RGB.

 

PC case kopen

Wil je zelf de keuze maken hoe je PC eruit komt zien? Dat begint bij je PC kast! Bekijk het ruime aanbod aan PC cases en kies je favoriete PC behuizing. Zoek naar de computerbehuizing die aan je behoeften voldoet. Beslis eerst voor wat je van plan bent om je PC te gaan gebruiken, bijvoorbeeld gamen, school, werk of natuurlijk alle drie. Dan kan je gaan inschatten welke componenten er allemaal in je case moeten gaan passen. De meeste behuizingsontwerpen hebben een bepaald doel en stijl, zoals gaming- en ATX-computerbehuizingen. De grootte van de behuizing is een andere factor, omdat specifieke afmetingen de componenten beperken die je op de nieuwe PC case kunt installeren. Een andere afweging is nagaan of het op / onder je bureau moet passen of in een beperkte ruimte. Bekijk ons ruime aanbod game PC cases!

 

Verschillende pc cases

Afhankelijk van je componenten, en de hoeveelheid plek dat zij innemen, kan je besluiten voor welk formaat PC case je kiest. Zo bestaan er bijvoorbeeld full-, mini-, micro- en midtowers. Hierbij zijn de full- en midtowers compatibel met de meeste ATX-moederborden. Een fulltower is uitermate geschikt voor het inbouwen van een (uitgebreide) waterkoeling, meerdere opslagruimtes of grafische kaarten. Dit biedt natuurlijk ook meer mogelijkheden tot het uitbreiden van je PC! In het geval van een mini-case is er vaak geen plek voor een uitgebreide koeling of groot moederbord. Verder wilt het oog natuurlijk ook wat! Koop een case wat bij je past, dit kan van alles zijn! Denk aan RGB of het materiaal van je PC case. Vind je favoriete PC behuizing in ons assortiment!

 

Airflow en koeling van je PC kast

Waar je bij cases wellicht op wilt letten is de airflow, deze kan per PC case namelijk enorm verschillen! Denk hierbij aan de ruimte voor het installeren van fans, maar ook aan de hoeveelheid ventilatie dat de case zelf biedt. Ondanks dat een glazen zijpaneel natuurlijk fantastisch uitziet, ventileert het wat minder goed dan een ‘’open’’ paneel met stoffilter. Dit geld natuurlijk ook voor de voorzijde van de case. Hoe meer airflow, des te meer je PC case koeling kan bieden aan componenten.

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X