De Redux Gaming standaard

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Het doel is om iedereen de handvatten te geven om zonder stress te kunnen genieten van de kracht van een game PC. Dat doen we door je up-to-date te houden over ontwikkelingen in de PC gaming wereld, exclusieve videotutorials voor je te maken en een community te bouwen waar je 24/7 terecht kunt met vragen, of waar je een maatje kunt vinden om mee te questen of te knallen. Word jij ons nieuwste lid?

Onze unieke voordelen

"Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet."

Dit is ons motto. We verkopen geen PC’s met de gedachte “er is vast wel een gek die het koopt”. Zouden we een samenstelling zelf niet maken of aanraden aan vrienden of familie, dan komt het niet op de site. Dit geldt niet alleen voor de samenstelling. We bouwen, installeren en testen onze systemen ook alsof ze voor familie en vrienden zijn, want dat is hoe we je zien. Wij zijn trots. Nu jij nog.

Exclusieve community voor Redux game PC eigenaren

De VIP discord-server is één van onze belangrijkste pijlers. Hier sta je in direct contact met Team Redux, maar ook met mede-Redux-klanten. Super handig, want heb je een probleem met je PC, kom je niet verder in een game of heb je een andere vraag, dan is er altijd een fijne community waar je je vraag kunt stellen. Verder vind je hier ons nieuwskanaal en ons “learning center”, waar we je op de hoogte houden van belangrijke (driver)updates, bekende problemen en hoe ze op te lossen en meer. We maken exclusieve videotutorials, zodat je veel dingen zonder stress zelf kunt doen, zoals het onderhouden van je PC. En ja, het is er gezellig en er wordt ook gewoon samen gegamed. Kom erbij!

Een voorbeeld van een video exclusief voor klanten: Een tutorial voor een BIOS-update, specifiek voor jouw moederbord. Deze BIOS-update was nodig omdat er anders stabiliteitsproblemen of zelfs defecten konden ontstaan. Gelukkig kon iedereen het met deze video en elkaars hulp oplossen.

Het Redux Certificaat van Kwaliteit & Prestaties

Alléén bij Redux Gaming worden alle game PC’s geleverd met een officieel certificaat en testrapporten. Al onze game PC’s worden met de hand getest, gebenchmarkt en gecontroleerd. Elke PC krijgt een met de hand ingevuld certificaat én een digitaal testrapport. Zo vangen we defecten en andere problemen af vóórdat we je PC verzenden, zodat je verzekerd bent van een perfect werkend systeem.

Met de grootste zorg ingepakt & verzekerd verzonden.

Wij geven net zo veel om jouw game PC als jij. Daarom adverteren we niet met “gratis verzending”, want laten we eerlijk zijn, de verzending zit natuurlijk overal gewoon in de prijs. Wat wij belangrijk vinden is dat je je PC zorgeloos en in één stuk thuis krijgt. Daarom zijn wij trots op onze verpakkings- en verzendingsmethode. Alle PC’s krijgen een speciale zak met chemisch uitzettend schuim aan de binnenkant, die ervoor zorgt dat de interne componenten op hun plek blijven tijdens vervoer. Vervolgens gaat de PC in een doos, en die doos gaat samen met de accessoires in een grote, stevige verzenddoos met handvatten en schokabsorberend materiaal. Voorkomen is beter dan genezen.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01