Gaming Speakers

Wil jij niet gebonden zijn aan kabels? Dan is een dikke speaker set iets voor jou! Van stijlvolle 2.0 setjes tot dikke subwoofers voor een diepe bas, we hebben het allemaal! Lekker achterover liggen in je bureaustoel en je favoriete games spelen zonder last te hebben van een headset op je hoofd, dat wil jij toch ook!

Speakers voor pc

Vind je het niet fijn om een headset op te hebben tijdens het gamen? Dan zijn gaming speakers zeker wat voor jou. Bij Redux Gaming vind je de dikste pc speaker sets en bluetooth speakers voor je pc. Met gaming speakers kun je achterover leunen en genieten van de geluidskwaliteit van je speakers, dit is natuurlijk top als je games zoals GTA V speelt of een open-world racing game zoals Forza Horizon 5. Gaming speakers zijn bedoeld voor de games waar je niet ieder klein geluid hoeft te horen om je tegenstanders voor te zijn.

 

Bluetooth pc speakers

Bluetooth speakers hebben enorme stappen gemaakt de afgelopen jaren, daarom kun je deze speakers nu ook gebruiken voor je computer. De White Shark Conga is een compacte speaker die je overal kwijt kan, je hebt bij deze speaker geen last van kabels die je moet wegwerken in je setup.

 

Budget pc speakers

Ben jij op zoek naar een pc speaker set maar wil je niet te veel betalen? Dan hebben wij deze speakers voor jou! De Genesis Helium 200 en Genesis Helium 100BT zijn twee budget speaker sets die zeker niet onderdoen aan de duurdere speakers. Dit zijn de beste sets als jij op zoek bent naar budget speakers!

 

RGB Speakers

Wil jij je gaming setup nog dikker maken? Dan zijn deze RGB speakers zeker wat voor jou! De Genesis Helium 300BT ARGB speakers hebben een strak design met ARGB strips verwekt rondom de woofers en tweeters maar daar houdt het niet op, de Genesis speakers zijn ook te verbinden via bluetooth. Zo zit je dus niet gebonden aan kabels!

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01