Controllers

Ben jij geen fan van gamen met toetsenbord en muis? Of speel je liever sommige games met een controller? Dan is een PC-controller de beste optie voor jou! Onze controllers zijn compact en comfortabel in de hand.

 

Controller voor pc kopen

Een controller kan worden gebruikt op een pc als vervanging voor toetsenbord en muis, als jij gamen met toetsenbord en muis als vervelend ervaart dan is een controller een goed alternatief om te gebruiken met het gamen op pc. Met een controller heb je alles op één plaats en hoef je niet de juiste toets te vinden op je toetsenbord, lekker compact en erg comfortabel. Ons assortiment controllers bestaat uit de merken White Shark, Genesis, MSI, Razer.

Beste controller voor pc

Een beste controller is erg afhankelijk van jou wensen. Wil jij bijvoorbeeld een controller die erg accurate is of meer comfortabel is? Deze factoren spelen allemaal mee in wat het beste is voor jou. Ook moet je weten waar je de controller voor gaat gebruiken, ga je er meer mee racen of meer first person shooters spelen.

Stuur voor pc kopen

Wil jij je ervaring in race games een boost geven? Met een racing wheel voelt het net alsof je zelf in de auto zit. Ben jij een echte sim racer of hou jij ervan om lekker een stuk te cruisen met je vrienden dan heeft Redux Gaming het perfecte stuur voor jou: Met de Genesis Seaborg 400 kan jij racen op de circuits in F1 2021 of met je vrachtwagen ritten maken in Euro Truck Simulator.

Wat doet een controller

Een controller is een game pad dat wordt gebruikt om een computerspel te besturen, op een controller vind je verschillende actieknoppen, één d-pad, joysticks en groepselectieknoppen. Deze knoppen hebben ieder hun eigen werking in een game. Dit is ook afhankelijk van de game zelf bijvoorbeeld FIFA 21 heeft niet de zelfde toetsencombinaties als GTA V.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01