Gaming headsets

Een van de belangrijkste onderdelen van je arsenaal is je headset. Je vijanden aan horen komen en heldere communicatie met je teamleden kunnen het verschil maken tussen het maken het winnen en verliezen van een game.

 

Beste gaming headsets kopen

Een beste gaming headset is erg afhankelijk van je eigen wensen. Wil je bijvoorbeeld een headset met surround sound of zonder, bedraad of draadloos of een goede microfoon om je vrienden niet lastig te vallen met je slechte mic. Dit zijn allemaal factoren die mee spelen om de beste headset voor jou te kiezen. De vorm van je oor is ook erg belangrijk, iedereen heeft wel eens een keer een headset gekocht en had na één uur gamen pijn aan zijn oren, dat wil je juist voorkomen! Als je bijvoorbeeld kleine oren hebt en een compacte gaming headset zoekt, zijn ronde on-ear oorschelpen een uitstekende keuze. Voor gamers die een wat en groter hoofd en prominente oren hebben, zijn de over-ear ovale oorschelpen een enorm pluspunt. Als gamer wil je niks anders dan alleen horen wat je moet horen, niet mensen op de achtergrond, niet de drukke weg buiten alleen de voetstappen van je tegenstanders. Dit is mogelijk met noise cancelling, met noise cancelling kan je alle achtergrondgeluiden dempen en ervoor zorgen dat jij niet afgeleid kan worden door vervelende achtergrond geluiden.

Goedkope gaming headset

Als je een kwalitatieve en goedkope gaming headset zoekt dan heeft Redux Gaming de beste optie voor jou: De MSI Immerse GH20 heeft alles wat je zoekt in een headset, deze headset is uitgerust met grote 40mm drivers die zorgen voor een geluidsdruk op 95 dB, wat zorgt voor de juiste scherptediepte en realisme. Ook is de headset comfortabel en duurzaam! Ben je op zoek naar de goedkoopste gaming headset dan is er de: Genesis Argon 120 deze headset is een top headset voor beginners, hij is erg comfortabel en is van goede bouw kwaliteit. Nog een pluspunt aan deze headset is de microfoon hij is handig in gebruik en je kan direct gaan spelen met je vrienden, ook is dit het meest gekozen model op onze webshop.

Draadloze headset

Draadloze headsets zijn een innovatie op de headset markt. Met een draadloze headset heb je niet meer die vervelende kabel in de weg zitten en de prestaties vergleken met een bedraade headset zijn hetzelfde. De nadelige kant van draadloze headsets zijn dat ze over het algemeen duurder zijn dan een headset die bedraad is en een draadloze headset is niet plug and play maar hoe fijn is het dat als je opstaat je niet je halve pc naar de grond trekt omdat je vergeet dat je headset een kabel heeft.

Gaming headset kopen

Als je een gaming headset gaat kopen dan ben je waarschijnlijk wel eens dood gegaan door een vijand die in je rug kwam en jij hoorde hem niet, dit scenario is een van de meest vervelende dingen die kunnen gebeuren. Wij bij Redux Gaming weten hoe vervelend dit is en daarom bieden wij verschillende soorten gaming headsets aan van de merken Genesis, White Shark, MSI, Acer, SPC, Logitech, Razer, HyperX, Gigabyte, Cooler Master en Steelseries.

Voordelen van een gaming headset

Veel mensen zullen zeggen “Gamen met standaard oortjes kan ook gewoon” ja tot op zekere hoogte kan dat zeker maar als je echt games speelt waar elk klein geluid het verschil kan maken dan heb je echt wat beters nodig, denk hierbij aan Escape From Tarkov of Counter Strike. Bij deze games is het van belang dat je goed de voetstappen van je tegenstanders kan horen en dat gaat niet lukken met standaard oortjes. Met een gaming headset kan je niet alleen je tegenstanders beter horen maar je ook beter positioneren in een game, dit kan door het 3D-geluid wat een headset produceert hierdoor kan je horen van welke richting een voetstap of schot komt. Dit zijn allemaal features die je niet vind bij standaard oortjes.

Logitech gaming headset

Logitech is een van de koplopers in de gaming industrie, al 39 jaar komen ze met hoge kwaliteit producten op de markt. Daarom bied Redux Gaming verschillende headsets aan van Logitech. Wil jij alles om je heen horen met 7.1 surround sound dan is er de: Logitech G635 of wil je een erg comfortabele over-ear headset dan is er de: Logitech G332 deze headset is zeer budgetvriendelijk maar doet zeker niet onder als je kijkt naar de kwaliteit.

Razer gaming headset

Razer is al 16 jaar in de gaming industrie en heeft hoge kwaliteit producten daarom bied Redux Gaming verschillende headsets aan van Razer. Als je opzoek bent naar top geluid kwaliteit en 7.1 surround sound waar mee je elk klein geluid kan horen, dan zijn er de: Razer Blackshark V2 en de Razer Nari Ultimate met deze headsets mis jij geen enkel geluid meer en ben jij on top of your game.

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636