Redux Gaming helpt en ondersteunt zowel beginnende als ervaren content creators op alle platformen bij het realiseren van hun doelen. Wij helpen content creators groeien, door ze te verbinden met andere en te ondersteunen op zowel financieel, materialistisch en adviserend gebied. Daarnaast bieden we samenwerkingsmogelijkheden voor gaming communities en esport organisaties.

Wat houdt het partner programma in?
Bij een partner programma maak jij als content creator promotie voor Redux Gaming. Daarvoor krijg jij een financiële vergoeding op bestellingen die vanuit jou gerealiseerd worden. Deze bestellingen zijn gemakkelijk voor jou in te zien via ons exclusief affiliate dashboard waar jij als partner toegang tot krijgt. Daarnaast krijg jij als partner de “partner” rank op onze Discord en kun je korting krijgen op producten die je aankoopt t.b.v. het verbeteren van jouw content. Tot slot krijg je toegang tot onze exclusieve partner section binnen onze Discord server, waardoor je gemakkelijk contacten kan leggen met andere creators en/of gaming organisaties. Zo kunnen we elkaar verder helpen met groeien!

Hoe kom ik in aanmerking?
Er zijn enkele eisen die wij stellen aan partners/affiliates. Deze eisen stellen wij omdat we ons programma enerzijds exclusief willen houden, maar anderzijds omdat wij hierdoor enige inzicht krijgen in jouw motivatie. Wij willen investeren in jouw groei! Maar verwachten dan ook dat jij je inzet om deze groei te realiseren! Minimale vereisten zijn:

 • Minimaal 3 maanden actief;
 • Op consistente basis plaatsen van content en/of live streamen
 • Representatieve houding en/of gedrag
 • Gaming en/of hardware gerelateerde content
 • Goede basisinrichting van de kanalen waar jij als content creator op aanwezig bent.

Ook voor eenmalige samenwerkingen dien je onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in!

 • Social Media

  Indien van toepassing, vul onderstaande velden naar waarheid in!
 • Account Gegevens

  Vul onderstaande gegevens in om een Affiliate account aan te maken.

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X