Logo Redux Gaming

Wie is Redux Gaming

Wij van Redux Gaming worden ontzettend enthousiast van gamen, of dat nou op de PC is of een andere console. Daarom hebben wij een aanbod geselecteerd waar we achterstaan; van Gaming Gear tot aan PC’s. Hierbij gaan we natuurlijk voor de beste samenstellingen van onze PC’s, waarbij je de beste kwaliteit mag verwachten tegen de beste prijs. Verder doen wij wat we zeggen, geen onzin en geen kleine lettertjes.

Ons streven is dat jij de perfecte PC vindt voor alle applicaties en games die jij wilt spelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onze handige tools voor zowel gaming PC’s als PC’s voor content creators. Maar om helemaal zeker te weten welke pc de juiste voor jou is, kun je gebruik maken van onze live-chat waar onze specialisten je graag helpen met je keuze.

Bij Redux Gaming krijg je naast gratis verzending boven de €500 het volgende:

3 jaar garantie

Wij staan bij Redux Gaming voor service. Bij ons ontvang je standaard 3 jaar garantie op je PC. Is er iets stuk of werkt iets niet maar heb je zelf al eens je case opengemaakt? Wij doen er niet moeilijk over, je garantie vervalt hierdoor niet. Wij proberen je juist zo snel mogelijk te helpen, dit gebeurt in eerste instantie op afstand zodat eenvoudige problemen snel kunnen worden opgelost. Is het op deze manier niet gelukt? Dan kan je je PC naar ons opsturen zodat wij hem kunnen repareren. Dit doen we zo snel mogelijk, zodat je weer zo snel mogelijk kan genieten van je games.

 

14 dagen Bedenktijd

Doet het systeem niet wat we je beloofd hebben? Of heb je je simpelweg bedacht? Dan kun je het binnen 14 dagen na levering gewoon naar ons terugsturen, altijd! Voor meer informatie hierover ga je naar onze verzending/retours pagina. Wel is het natuurlijk begrijpelijk dat het product in dezelfde staat moet worden geretourneerd als dat het geleverd is geworden.

 

Wij vinden jouw feedback belangrijk!

Hoe goed je het als bedrijf ook probeert te doen, wij geloven dat er altijd plek is voor verbetering. Heb jij feedback voor ons? Neem dan zeker contact met ons op. Wanneer we een suggestie van jou doorvoeren, ontvang je helemaal gratis een pakket goodies!

 

Youtube

Vergeet niet om ons YouTube kanaal te checken! Hier hebben wij meer dan 52K abonnees en plaatsen wij twee keer in de week video’s over bijvoorbeeld PC’s, Hardware en Gear.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01