Logo Redux Gaming

Wie is Redux Gaming

Redux Gaming bestaat uit mensen die ontzettend enthousiast worden van games & software en de juiste hardware daarvoor. Wij gaan voor de beste samenstellingen, waarbij je de beste kwaliteit mag verwachten voor het geld wat je eraan uitgeeft. Redux Gaming staat dan ook voor het volgende:

Waar voor je geld

Wij zorgen ervoor dat je de beste prijs krijgt voor de beste combinatie van hardware waardoor je de hoogste prestaties kunt behalen in je games en applicaties en alle pracht en praal op maximale instellingen kunt ervaren. Daarnaast ontvang je te allen tijde service op het hoogste niveau. Op onze producten zit standaard:

3 jaar garantie

Standaard ontvang je 3 jaar garantie op elke pc van Redux Gaming. Dit betreft echte garantie, geen poespas. Natuurlijk proberen we je eerste te helpen op afstand via teamviewer. Maar mocht dat niet baten, dan kun je pc naar ons sturen voor reparatie. Wij zorgen ervoor dat deze snel gerepareerd weer bij jou thuis staat! Voor degenen die dat graag willen is er ook premium garantie waarbij de wachttijd op een reparatie wordt verkort door het direct vervangen van defecte onderdelen door nieuwe en wordt je systeem altijd bij jou thuis (of waar je wilt) gratis en verzekerd opgehaald.

Niet goed geld terug

Op al onze systemen is niet goed, geld terug van toepassing! Doet het systeem niet wat we je beloofd hebben? Of heb je je bedacht? Dan kun je het systeem binnen 14 dagen na levering gewoon naar ons retourneren. Wij sturen je een label toe waarmee je het pakket kunt verzenden. Voor meer informatie hierover ga je naar onze verzending/retours pagina.

Gratis flexibele verzending

Vanaf €100,- leveren wij al onze producten gratis! Wij bieden ook de mogelijkheid om op werkdagen in de avond te laten leveren of een PostNL punt bij jou in de buurt!

Laagste prijs garantie

Heb jij een prijs gezien voor dezelfde PC samenstelling ergens anders (met dezelfde of betere levertijd)? Laat het ons weten en wij passen de prijs meteen voor je aan! Check ook onze laatste acties voor de beste deals van dit moment.

No Nonsense

Zoveel bedrijven die op pagina’s zoals deze veel mooie praat neerzetten, maar wanneer puntje bij paaltje komt schijnt alles toch veel moeilijker te zijn dan dat het in eerste instantie leek. Bij Redux Gaming doen we ook wat we zeggen! Geen onzin, geen moeilijke regeltjes. Het is vrij simpel! Wat we beloven, doen we ook.

De juiste PC voor jou

Ons streven is dat jij de perfecte PC vindt voor alle applicaties en games die jij wilt spelen. Daarbij wordt natuurlijk gebruik gemaakt van onze handige tools voor zowel gaming pc’s als pc’s voor content creators. Maar om helemaal zeker te weten welke pc de juiste voor jou is, kun je gebruik maken van onze live-chat waar onze specialisten je graag helpen met je keuze.

Geweldige service

Redux Gaming gaat voor het beste wanneer het gaat om service! Mocht jij problemen ondervinden met je PC, dan staan wij meteen paraat om te helpen. Via teamviewer proberen wij je problemen op te lossen op afstand, zodat je je pc niet direct kwijt bent wanneer deze opgestuurd moet worden voor reparatie. En wanneer deze toch terug zou moeten komen omdat het probleem niet op afstand kan worden opgelost, dan streven wij ernaar om je pc zo snel mogelijk gerepareerd en wel weer bij jou af te leveren!
Indien je kiest voor premium garantie, dan wordt je systeem altijd bij jou afgehaald wanneer deze moet worden gerepareerd en verder worden pc’s met premium garantie direct gerepareerd. Defecte onderdelen worden direct vervangen, wij gaan niet wachten op RMA afhandeling vanuit onze leverancier, wat bij de standaard garantie wel het geval is. De meerprijs voor premium garantie is €50,-

Jouw feedback is ontzettend belangrijk voor ons!

Wij willen altijd verbeteren waar we kunnen, dus heb jij feedback voor ons? Neem dan contact met ons op. Wanneer wij een suggestie van jou hebben doorgevoerd, dan ontvang je van ons helemaal gratis een pakket goodies!

Word lid van de Redux Gaming community

Zoek je nog mensen om mee te gamen? Wordt dan lid van de Redux Gaming community door onze Discord server te joinen!

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636