Gaming Toetsenborden

Je precisie met je muis is natuurlijk niet alles. Gaming toetsenborden zorgen voor een comfortabele typervaring en een accurate aanslag in welke game dan ook. Wil je een strak, compact bordje of een uitgebreid toetsenbord met RGB? De keuze is aan jou!

Beste gaming toetsenbord

Een beste gaming toetsenbord is erg afhankelijk van je eigen wensen. Welke games speel je? Wil je super snelle feedback? Wil je een mechanisch toetsenbord? Dit zijn allemaal vragen die je je zelf moet stellen als je een gaming toetsenbord gaat kopen. Maar er komt nog meer kijken bij een gaming toetsenbord kopen, denk hierbij aan N-key rollover dit houdt in dat een toetsenbord alle toetsaanslagen detecteert ongeacht hoeveel toetsen tegelijkertijd worden ingedrukt, ook wil je dat je macros kan instellen op een toetsenbord zo kan je een reeks gebeurtenissen laten gebeuren en je hoeft maar één keer op een toets te klikken, en natuurlijk wil je een goede bouw kwaliteit hebben om ervoor te zorgen dat het toetsenbord lang meegaat. Over het algemeen worden mechanische toetsenborden als beste beschouwd voor gaming, dit komt omdat je met een mechanisch toetsenbord sneller acties kan maken.

Goedkope gaming toetsenbord

Als je opzoek bent naar een top kwaliteit toetsenbord die budgetvriendelijk is dan heeft Redux Gaming het toetsenboord voor jou: De Cooler Master MK110 is budgetvriendelijk maar heeft de bouw kwaliteit van een duurder toetsenbord, dit is een Mem-chanical toetsenbord en geeft het gevoel van een professioneel mechanisch toetsenbord. De goedkoopste optie die wij aanbieden is de: Genesis Rhod 500 de prijs zegt niks over de kwaliteit van dit toetsenbord en is een erg goede keuze.

Mechanisch toetsenbord

Een mechanisch toetsenbord is ervoor de mensen die veel tijd achter de computer spenderen, een mechanisch toetsenbord geeft een consistent en precies gevoel. Door een mechanisch toetsenbord kun je sneller typen of sneller bewegen in een game want een fractie van een seconde kan het verschil zijn tussen leven en dood. Wat ook fijn is bij een mechanisch toetsenbord is dat er tactiele feedback is dit betekent dat er extra voelbare feedback is, dit kan zijn het geluid wat je hoort bij de bleu switches. Bij een mechanisch toetsenbord heb je verschillende switches dit houdt in dan je je toetsenbord anders kan laten aanvoelen met verschillende switches. Anti-ghosting is ook een handige functie wat een mechanisch toetsenbord heeft, dit houdt in dat je meerdere toetsen tegelijkertijd kan indrukken zonder dat er een toetsaanslag verloren gaat.

Verschillende switches

De switches van het bedrijf Cherry zijn verreweg de meest populaire switches op de markt, daarom gebruiken wij de switches van Cherry om uit te leggen welke switches er zijn. Je hebt verschillende kleuren switches,. zoals Cherry MX Blue en Cherry MX Brown. Maar wat is het verschil dan tussen die type switches? Het gaat eigenlijk om de feedback die je toetsenbord geeft. Click switches maken een klik geluid als je de toets in klikt om te laten weten dat je input is geregistreerd. Tactiele switches geven een waarneembare, voelbare feedback, de tactiele switch geeft bij het moment van activering nauwkeurige en directe feedback, ideaal voor wedstrijd- en FPS-gaming. Lineaire switches geven een soepele, vloeiende toetsaanslag, de vloeiende werking van lineaire switches is geweldig voor dubbeltikken en snelle opeenvolgende toetsaanslagen.


De verschillende switches die er zijn:
– Cherry MX Blue: Click switch, 50 gram druk
– Cherry MX Green: Click switch, 80 gram druk
– Cherry MX Brown: Tactiele switch, 45 gram druk
– Cherry MX Clear: Tactiele switch, 55 gram druk
– Cherry MX White: Tactiele switch, 80 gram druk
– Cherry MX Red: Lineaire switch, 45 gram druk
– Cherry MX black: Lineaire switch, 60 gram druk
– Cherry MX Grey: Lineaire switch, 80 gram druk

Razer toetsenbord

Razer is al 16 jaar in de gaming industrie en heeft hoge kwaliteit producten. Razer maakt ook hun eigen switches voor hun mechanische toetsenborden, dit zijn de Razer green switch, Razer yellow switch en Razer orange switch. Daarom biedt Redux Gaming verschillende gaming toetsenborden aan van Razer. Ben je opzoek naar een mechanisch gaming toetsenbord dat van top bouw kwaliteit is dan is er de Razer Huntsman Tournament Edition dit toetsenbord is compact en heeft enorm goede prestaties. Ben je opzoek naar een toetsenbord die budgetvriendelijk is maar toch aan al je wensen voldoet dan is er de Razer Cynosa V2. Dit toetsenbord heeft een erg goede bouwkwaliteit en goede prestaties, het enige nadeel is dat dit geen mechanisch toetsenbord is maar een membraan.

Logitech toetsenbord

Logitech is een van de koplopers in de gaming industrie, al 39 jaar komen ze met hoge kwaliteit producten op de markt. Daarom biedt Redux Gaming verschillende gaming toetsenborden van Logitech aan. Als je opzoek bent naar een mechanisch toetsenbord van hoge kwaliteit en die goede prestaties heeft dan is er de: Logitech G613 Wireless dit toetsenbord is een draadloos toetsenbord dus hij is erg handig om mee te nemen en aan te sluiten. Als je opzoek bent naar een toetsenbord die budgetvriendelijk is maar niet onder doet aan de kwaliteit dan is er de: Logitech G213 dit toetsenbord heeft een goede bouwkwaliteit en heeft top prestaties voor de prijs wat je betaald voor dit toetsenbord.

Gaming toetsenbord wit

Ben je specifiek op zoek naar een wit toetsenbord, ook dan hebben we meerdere keuzes. Kijk eens naar de Razer Pro Type, dit toetsenbord is mechanisch en draadloos zodat jij de beste ervaring hebt tijdens het gamen.

gaming toetsenbord draadloos

Een draadloos gaming toetsenbord is makkelijk om mee te nemen en om aan te sluiten, wij hebben meerdere keuzes draadloze toetsenborden. De Logitech G915 TKL is een mechanisch en draadloos toetsenbord, dit is één van de beste keuzes als het aankomt op gaming.

Membraan toetsenbord

Een membraan toetsenbord geeft je weinig feedback, je moet de toetsen bijna helemaal indrukken om een toetsaanslag te registreren en dat is voor gaming niet ideaal. Positieve punten van een membraan toetsenbord zijn dat ze vaak budgetvriendelijk zijn en nog steeds van goede bouwkwaliteit zijn. Een membraan toetsenbord is daarom voor beginnende pc gamers een perfecte keuze, niet te duur maar wel van goede kwaliteit.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01