Game Bureau

Ga je all-in op je gaming setup, dan is een gaming desk iets voor jou! Buiten een gamer-uiterlijk, hebben ze ook nog handige functies zoals bekerhouders, RGB verlichting en kabelmanagement opties.

Gaming bureau kopen

Als je een gaming bureau gaat kopen dan wil je hoogst waarschijnlijk af van je goedkope bureautje. Met een gaming bureau heb je meer ruimte en meer flexibiliteit met de hand. Een gaming bureau is erg geliefd in de game community omdat de meeste ook LED hebben. Wil jij echt je gaming setup afmaken? Dan is een gaming bureau echt iets voor jouw!

Beste gaming desk

flexibiliteit? Of wil je juist een bureau puur omdat hij je setup afmaakt? Dit zijn allemaal factoren waarmee je rekening moet houden bij het aanschaffen van een gaming bureau. Ons assortiment is zo samengesteld dat al die wensen werkelijkheid kunnen worden, kies uit de merken SPC, White Shark en Genesis.

Goedkoop gaming bureau

Zit jij op een budget en ben je opzoek naar een kwalitatief gaming bureau? Dan heeft Redux Gaming de beste optie voor jou! De White Shark Fire Shadow is een gaming bureau op een budget, maar vol met leuke dingen! Dit gaming bureau heeft namelijk rgb verlichting, een bekerhouder en hoofdtelefoonhaak en gaten om je kabels netjes weg te werken. Dit bureau is dus een top deal voor de prijs die je betaald!

Game bureau met led

Als je opzoek bent naar een gaming bureau met led verlichting dan hebben wij genoeg keuze voor jou! Kies uit de merken White Shark en Genesis. Alle gaming bureaus van deze merken komen met RGB verlichting ingebouwd. Led verlichting geeft meer sfeer aan je gaming setup en het is goede verlichting voor als je aan het gamen bent!

Genesis game bureau

Sinds 2011 is Genesis op de gaming markt, ze bieden kwalitatieve producten aan voor geen hoog prijskaartje. Genesis is meer en meer aan het groeien en wij bieden daarom hun gaming bureaus aan. De Genesis Holm 200, Genesis Holm 300 en Genesis Holm 510 zijn top bureaus, ze komen alle drie met rgb verlichting en hebben bekerhouders voor wanneer je je beker niet op je bureau wilt zetten. Ze zijn allemaal met carbon afgewerkt en daarom heel erg stevig, dit wil je natuurlijk als je een gaming bureau gaat aanschaffen.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01