Outlet

Redux Gaming geeft retour gestuurde of omgeruilde producten na uitgebreide controle een tweede kans. Koop ze nu tegen een aantrekkelijke prijs! Muizen, toetsenborden, headsets, monitoren en pc onderdelen kun je allemaal toevoegen aan je bestelling bij Redux Gaming. Heb je een specifiek product op het oog wat niet in ons assortiment zit? Laat het ons weten!

 

Tweede kans artikelen kopen

We geven graag een tweede hands! Ons aanbod tweede kans producten bestaat uit geretourneerde of eenmalig gebruikte artikelen. In sommige gevallen is bijvoorbeeld enkel de doos eens geopend en in andere gevallen kan het voorkomen dat de tweede kans producten lichte gebruikerssporen hebben. Voordat wij de tweede kans producten op de website aanbieden, zijn ze uitgebreid gecontroleerd. Wat er precies met het product gebeurd is staat dan ook altijd vermeld. Omdat wij graag een nieuwe eigenaar vinden voor onze tweede kansjes, bieden wij deze producten aan tegen extra scherpe prijzen. Pak je kans!

 

Tweede hands monitor

Als je op zoek bent naar een gaming monitor voor een leuke prijs, bekijk dan zeker ons aanbod in tweede kans gaming monitoren. Deze monitoren zijn geretourneerd door een klant, waarbij de doos is geopend. Voordat wij de tweede kans gaming monitor weer aanbieden op de website, is hij uitgebreid gecontroleerd. In het geval dat de tweede kans monitor gebruikerssporen heeft zal dit worden vermeld bij de productspecificaties.

 

Tweede hands muis

Misschien vind je jouw perfecte gaming muis tussen ons aanbod tweede kans gaming muizen. Hier vind je tweede kans gaming muizen van verschillende bekende merken. Tweede kans houdt in dat de verpakking van de gaming muis is geopend door een klant, of door ons. Voordat wij de producten aanbieden worden ze gecontroleerd op eventuele gebruikerssporen.

 

Tweede hands PC

Het kan voorkomen dat je een PC besteld en hier dan toch niet zo blij mee bent als dat je had gedacht, zo ontstaan er tweede kans gaming PC’s. In deze gevallen is enkel de verpakking geopend en is de tweede kans gaming PC volledig gecontroleerd voordat wij hem weer aanbieden op de website. Omdat we tweede kans gaming PC’s graag een nieuwe eigenaar gunnen, bieden wij deze producten aan tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Tweede hands laptop

Net als tweede hands gaming PC’s kan het ook voorkomen dat een gaming laptop wordt geretourneerd. Deze worden dan aangeboden als tweede hands gaming laptops. Net als alle andere tweede hands artikelen worden ook de tweede hands gaming laptops gecontroleerd en aangeboden tegen extra scherpe prijzen. Misschien is vind jij wel de perfecte gaming laptop tussen ons aanbod tweede kans gaming laptops.

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01