Gaming Muizen

Aim is misschien niet alles. Maar wel bijna alles. Laat je skills los met een gaming muis! Precieze sensors, lichtgewicht behuizingen en switches van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat jij optimaal presteert!

 

Beste gaming muis

Een beste gaming muis heeft te maken met wat jij zoekt, wil je laser sensors en snelle acceleratie of juist een flashy rgb muis die wat minder snel reageert, draadloos of met draad. Dit zijn allemaal factoren die mee spelen in het zoeken naar de beste gaming muis voor jou. Nog een factor wat mee speelt zijn de games die jij speelt want je gebruikt je muis anders bij de Sims 4 dan bij COD Black Ops Cold War.

Goedkope gaming muis

Als je een kwalitatieve en goedkope gaming muis zoekt dan heeft Redux Gaming de beste optie voor jou: De SPC Gear Lix heeft alles wat je zoekt in een gaming muis en zelfs argb, de muis heeft een laag gewicht van 59 gram waardoor je meer controle over de apparatuur krijgt, daar waar de White Shark Octavius en White Shrak Azarah 144 en 138 gram wegen.

Gaming muis kopen

Als je een gaming muis gaat kopen kom je al snel termen als DPI, Polling rate en laser sensors tegen dit heeft allemaal te maken met hoe je muis presteert en hoe snel hij reageert. Ook kan je nog kiezen of je een draadloze muis wilt of één met draad. Ons assortiment bestaat uit verschillende muizen, van lichte muizen tot aan wat zwaardere, met rgb of zonder. Kies uit de merken SPC, MSI, Gigabyte, White Shark, Acer, Xtrfy. Genesis, Razer, Steelseries, Logitech en ASUS.

Waar moet een gaming muis aan voldoen?

Als je gaat zoeken naar een gaming muis moet je kijken naar de DPI, Polling rate, sensoren en acceleratie, dit heeft allemaal te maken met hoe de muis presteert en hoe snel hij reageert op de input die jij geeft. De polling rate van een game muis moet 250, 500 of zelfs 1000 Hz zijn, qua sensoren zit er weinig verschil, een optische sensor kan net zo goed voor gaming worden gebruikt als een laser sensor. Ook moet de DPI goed verstelbaar zijn om de snelheid zo aan te passen dat jij je fijn voelt bij het gebruiken van de muis.

Gaming muis bedraad of draadloos?

Bedraad of draadloos? Veel gamers denken dat je bij een draadloze gaming muis hapering kan krijgen in je gameplay. Vroeger misschien maar tegenwoordig is dat veel anders. Sommige draadloze gaming muizen hebben zelfs een reactie snelheid van 1ms dus vertraging is er niet. Het maakt dus niet uit wat je kiest. Redux gaming bied bedraade en draaloze muizen aan van Razer en Logitech.

Razer gaming muizen

Razer is al 16 jaar in de gaming industrie en heeft hoge kwaliteit producten daarom bied Redux Gaming verschillende muizen aan van Razer. Als je opzoek bent naar een draadloze muis dan is er: De Razer Basilisk X Hyperspeed. Als je opzoek bent naar een bedraade muis dan is er: De Razer Basilisk V2.

Logitech gaming muizen

Logitech is een van de koplopers op het gebied van gaming muizen daarom bied Redux Gaming verschillende muizen aan van Logitech. Als je opzoek bent naar een bedraade muis dan is er: De Logitech G502 Hero. Als je opzoek bent naar een draadloze muis dan is er: De Logitech G305.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01