ASUS ROG Strix Impact II Moonlight White

ASUS ROG Strix Impact II Moonlight White

(6200 DPI, Bekabeld, RGB, Wit)

Adviesprijs 64,95 29,95

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

Transparant over onderdelen & prestaties
Met kwaliteitscertificaat
Veilig & verzekerd verzonden
Toegang tot exclusieve Redux Community

ASUS ROG Strix Impact II Moonlight White

Ambidextrische ergonomische gamingmuis met optische sensor van 6.200 dpi, push-fit schakelaarhouder en Aura Sync RGB-verlichting

-Lichtgewicht constructie en ambidexter ergonomische stijl, mede ontworpen door pro-gamers voor optimale prestaties.

-Scharnierend knopmechanisme voor snelle respons en nauwkeurige prestaties, vergezeld van een schoon, tactiel gevoel.

-Snel, soepel en flexibel glijden met lichtgewicht, zacht-rubberen kabel.

-6.200 dpi optische sensor met DPI-schakelaar op vier niveaus voor aanpassing van de gevoeligheid.

-On-the-fly DPI-knop voor moeiteloze nauwkeurigheidsaanpassingen.

-Exclusief ontwerp met push-fit schakelaaraansluiting om eenvoudig de klikweerstand te variëren en de levensduur van de muis te verlengen.

-ASUS Aura RGB-verlichting en compatibiliteit met het Aura Sync ecosysteem.

ROG STRIX IMPACT II MAANLICHT WIT

De ROG Strix Impact II Moonlight White is een lichtgewicht ambidextrische gaming muis die soepele actie en superieure flexibiliteit levert. Hij heeft draaibare toetsen en een zacht-rubberen kabel voor snelle, voelbare klikken en ongehinderd glijden. Zijn 6.200 dpi sensor zorgt voor uiterste precisie en zijn exclusieve, push-fit schakelaarfitting ontwerp verlengt de levensduur. Bovendien maakt een op vier niveaus instelbare DPI schakelaar het gemakkelijk de gevoeligheid aan te passen aan je spel.

NAUWKEURIG EN PRECIES ZIJWAPEN

We werkten samen met professionele gamers bij het ontwerpen van de ROG Strix Impact II Moonlight White. Het resultaat is een muis met ambidexter stijl en geoptimaliseerd voor prestaties en comfort, met een gewicht van slechts 79 gram. De 6.200 dpi sensor trackt met een snelheid tot 220 inch per seconde (ips), en een polling rate van 1000 Hz garandeert hoge precisie, snelle respons en nauwkeurige controle – alles zonder een zweem van vertraging. De Impact II Moonlight White bevat zelfs vijf programmeerbare knoppen, zodat je de besturing kunt afstemmen op je speelstijl.
30 G

DRAAIBAAR KNOPPENMECHANISME MET MAXIMALE SNELHEID

Een kortere weg betekent sneller klikken – daarom rustten onze ingenieurs de ROG Strix Impact II Moonlight White uit met draaibare knoppen. Het mechanisme maakt gebruik van veren en metalen scharnieren om de toetsen in balans te brengen en de afstand tussen toetsen en schakelaars te minimaliseren. Het resultaat is een minimale verplaatsing en een snelle terugslag, wat bij elke klik een superieure snelheid, reactievermogen en consistentie garandeert.

DYNAMISCHE RGB VERLICHTING

De ROG Strix Impact II Moonlight White schittert van top tot staart. Aura RGB verlichting is geïntegreerd in het logo, het scrollwiel en de voorkant, en de voorste LED’s projecteren naar voren als koplampen om je slagveld te verlichten. De verlichting kan worden aangepast met een vrijwel eindeloos spectrum van kleuren en een reeks dynamische effecten, en er kunnen tot drie profielen aan boord worden opgeslagen zodat je je voorkeuren overal mee naartoe kunt nemen.

MINIMALISTISCH UITERLIJK, MAXIMAAL EFFECT

De nieuwe Moonlight White productserie biedt een reeks nieuwe toestellen met een strakke esthetiek. Wapen je met de Moonlight White edities van het ROG Strix Scope NX TKL toetsenbord, de Strix Impact II optische-sensormuis, de Strix Go Core koptelefoon, de Cetra II Core in-ear koptelefoon, en de Zephyrus G14 en G15 gaming laptops.

Transparant over onderdelen & prestaties
Met kwaliteitscertificaat
Veilig & verzekerd verzonden
Toegang tot exclusieve Redux Community

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01