ComputerWinkel

Niets gaat boven een fysieke winkel waar je een product in levende lijve kunt zien en testen voordat je het afrekent. In de Redux Gaming computerwinkel kun je op afspraak langskomen om computers te bekijken en er zelfs op te gamen, of face-to-face advies te krijgen van onze experts. Om een afspraak te maken kun je een mail sturen naar info@reduxgaming.nl. De beste manier om een game PC aan te schaffen, want als hij bevalt kan hij meteen mee naar huis! 

De Redux gaming showroom

De Redux Showroom is geen saaie computerwinkel zoals je hem gewend bent. In onze kleine maar fijne showroom kun je alle game PC’s die wij op voorraad hebben bekijken en uittesten. Dat gaat op afspraak, dus als jij aangeeft wanneer je welke PC wilt testen, zorgen wij dat hij dan klaar staat met enkele games geïnstalleerd! Daarnaast zijn wij natuurlijk aanwezig om je te adviseren, een praatje te maken en een kop koffie voor je in te schenken.

Alles voor gamers

Altijd al willen weten hoe een mechanisch toetsenbord aanvoelt? Of vraag je je misschien af wat nou de hype is over schermen van meer dan 60Hz? Ook die vragen kunnen we in onze showroom beantwoorden. Waar een normale computerwinkel misschien wat printerinkt en wat simpele toetsenborden en muizen heeft liggen, hebben wij de nieuwste en vetste hardware in huis. Ultralichte gaming muizen, 240Hz monitors, mechanische toetsenborden, we hebben het allemaal. Vraag van tevoren of het model waar je interesse in hebt beschikbaar is om te testen.

14 dagen bedenktijd

Heb je de game PC of de monitor van je dromen getest maar twijfel je nog steeds? Geen zorgen, je hebt 14 dagen om je te bedenken en je product te retourneren, mits die in nieuwstaat verkeert natuurlijk. Heb je nog even tijd nodig voordat je de knoop doorhakt, dan kun je natuurlijk ook gewoon een dagje later vanuit je luie stoel bestellen, we zijn tenslotte een webshop!

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01