Genesis Thor 300 RGB

Genesis Thor 300 RGB

(Anti-Ghosting, Bedraad, QWERTY, RGB)

Adviesprijs 69,99 39,95

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

Transparant over onderdelen & prestaties
Met kwaliteitscertificaat
Veilig & verzekerd verzonden
Toegang tot exclusieve Redux Community

Genesis Thor 300 RGB

HET TOETSENBORD DAT JE EEN VOORSPRONG GEEFT

Genesis Thor 300 RGB breidt je mogelijkheden bij virtueel gamen uit. Hoogwaardige mechanische schakelaars helpen je om je allerbeste prestaties naar boven te halen. Dankzij de kabelbeheerfunctie en het geweldige ontwerp met RGB achtergrondverlichting krijg je het toetsenbord dat niet alleen je potentieel vrijmaakt, maar ook zelfs de meest kieskeurige estheet tevreden stelt.

 

OUTEMU BRUINE MECHANISCHE SCHAKELAARS

De kern van de Genesis Thor 300 RGB zijn hoogwaardige Outemu Brown schakelaars die de beste ervaring leveren bij veeleisende spellen. Je hebt slechts 55 gram bedieningskracht nodig om de toets te activeren, samen met een geweldige responstijd van 8 ms helpt dit je om beter te presteren in spellen. De toetsen hebben een buitengewone levensduur van tot wel 50 miljoen klikken, zodat het toetsenbord je vele jaren van dienst zal zijn.

 

VERBLUFFEND ONTWERP

De Thor 300 RGB maakt indruk met een stevige aluminium behuizing, die wordt aangevuld met de fenomenale RGB achtergrondverlichting die in 25 standen beschikbaar is, waaronder het spectaculaire PRISMO effect. Thor 300 RGB herinnert ons eraan dat we niet alleen te maken hebben met geweldige specs, maar ook met een smakelijk ontwerp dat je aanspreekt, aanmoedigt en motiveert om jezelf te blijven uitdagen en je vaardigheden te verbeteren.

 

WINDOWS TOETSVERGRENDELING

Tijdens intense spelletjes telt elke seconde en je kunt je geen fouten veroorloven. Vergrendel de Windows toets en sluit de mogelijkheid uit dat je het spel per ongeluk minimaliseert. Met Thor 300 RGB blijf je zo lang als je wilt in het spel.

 

HET LEVEN VEREENVOUDIGD MET MULTIMEDIATOETSEN

Met speciale multimediatoetsen verbetert de Thor 300 RGB het comfort van het dagelijks gebruik. Intuïtief geplaatste multimediatoetsen (van F1 tot F12) maken het toetsenbord comfortabeler en de mediabesturing veel gemakkelijker tijdens het gamen. Je hebt gemakkelijk toegang tot populaire toepassingen zoals rekenmachine of mail. Je kunt multimedia gemakkelijk bedienen zodat je tijdens het gamen gemakkelijk het huidige liedje kunt veranderen of het volume regelen.

 

N-KEY ROLLOVER

De N-KEY Rollover functie zorgt ervoor dat alle toetsaanslagen gedetecteerd worden, ongeacht hoeveel toetsen er tegelijk ingedrukt worden. De Thor 300 RGB beperkt je niet en geeft je de mogelijkheid om geavanceerde combo’s en verschillende toetscombinaties uit te voeren zoals je wilt.

 

GEAVANCEERDE SOFTWARE

De Thor 300 RGB vormt een spectaculaire set samen met speciale software. Hiermee kun je niet alleen het RGB achterlicht naar wens kalibreren, maar ook profielen en macro’s instellen. Hiermee kun je je gaming toetsenbord volledig naar je hand zetten, precies zoals jij dat wilt.

 

DUURZAME TOETSKAPPEN

De Thor 300 RGB is in elk opzicht zorgvuldig gemaakt. We zorgden voor de kleinste details en dankzij het gebruik van de Double Shot Keycaps hebben we toetsen gemaakt die bestand zijn tegen het schuren en slijten van toetsen. Je kunt erop vertrouwen dat het toetsenbord door de jaren heen leesbaar, duidelijk en esthetisch aantrekkelijk zal blijven.

 

RUBBEREN ANTISLIP VOETJES

Met de Thor 300 RGB krijg je de zekerheid van een onwrikbare stabiliteit van het toetsenbord op het bureau. Speciale anti-slip rubbers voorkomen onbedoelde bewegingen die je kunnen hinderen in de strijd met tegenstanders. Geniet van de volledige controle en het maximale comfort bij het spelen van je favoriete spellen.

 

PRODUCT SPECIFICATION 

Keycap druktechnologieDubbele injectie
FunctiesVenstersleutelslot
Type toetsenbordFull-size
Meegeleverde accessoiresGebruikershandleiding
Bedieningskracht55 g
Levensduur toetsen50 mln. toetsaanslagen
Bedieningspunt2 mm
Reactietijd8 ms
Aantal verlichtingsmodi25
Lay-outQwerty
Type schakelaarOutemu Bruin
Gewicht1255 g
Frequentie1 000 Hz
KleurZwart
Aantal multimediatoetsen11
Aantal toetsen87
Kabellengte175 cm
IlluminationBedraad
Key mechanismMechanisch
Kabellengte175 cm
ConnectorsUSB Type-A
ProfielHoog
Ondersteunde besturingssystemenWindows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Linux, Android 4.2.2
Multimedia keysJa
Afmeting442 mm x 136 mm x 36 mm
EAN5901969425420
Catalog numberNKG-1571
Transparant over onderdelen & prestaties
Met kwaliteitscertificaat
Veilig & verzekerd verzonden
Toegang tot exclusieve Redux Community

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01