SPC Gear SM950T

SPC Gear SM950T

(Streaming Microfoon, Tripod en Pop-Filter kit)

Adviesprijs 84,99 39,-

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden
    Voor- en nadelen
  • Een aantrekkelijk geprijsde en complete set: Mic, tripod, shockmount en popfilter!
  • Dezelfde set als de SM900T, maar met een betere mic.
  • Door de USB kabel is hij plug en play, geen interface nodig!
  • Door de tripod moet hij op je bureau staan en neemt hij dus ruimte in beslag en vangt hij vibraties op.

SM950T Streaming USB-microfoon

Verbaas je kijkers en luisteraars met een stemopname van studiokwaliteit met behulp van de SM950T Streaming USB-microfoon! Dankzij de richtingskarakteristieken die onder professionals worden gebruikt, kan je beter klinken dan ooit tevoren en dat alles zonder storende geluiden die de oren van je ontvangers bereiken. Het maakt niet uit of het gaat om een stream, video van welke aard dan ook, muziekopname of zelfs een huisopdracht, de microfoon doet het beter dan goed. De SM950T is niet alleen een stand-alone microfoon – het is een volledige set met nuttige accessoires en dat alles voor jouw tevredenheid! Popfilter? Check! Mandvormige schokdemper met een tripod? Jazeker dat ook!

 

KRISTALHELDER GELUID

LAAT JE PROFESSIONEEL KLINKEN
De SM950T is een high-end microfoon uitgerust met de gerenommeerde Cmedia USB-chipset en grote membranen. Het maakt gebruik van een cardioïde collectiepatroon dat door bijna iedereen die met zijn eigen stem werkt wordt geprezen, of het nu een streamer, vlogger of een muzikant is. Wat is er zo geweldig aan? Richtinggebonden luisteren zorgt voor een uitstekende geluidsisolatie van ongewenste achtergrondgeluiden en geluidsfeedback. Het stelt je ook in staat om een warm, radiografisch geluid van je stem te bereiken. Probeer het zelf en laat je publiek het verschil horen!

 

MUTE KNOP

ALLEEN VOOR JE OREN
Aan de bovenkant van de SM950T vind je een mute-knop die gemakkelijk toegankelijk is en die je helpt de microfoon onmiddellijk te dempen zonder het spel of het gesprek te verstoren. Je weet wanneer en wat je kunt zeggen, want zowel de knop als het apparaat geven een duidelijke indicatie van de status. Licht op in blauw als de microfoon in werking is en rood als hij op dat moment niet opneemt.

 

STIJLVOL DESIGN

DAT GAAT IN COMBINATIE MET KWALITEIT
Omdat het een van de meest zichtbare elementen van je werkplek is, wil je zeker dat je microfoon er goed uitziet. Daar zijn we ons goed van bewust, dus we hebben een stevig lichaam in een elegante vorm gemaakt. De SM950T behuizing is volledig van metaal, waardoor hij zeer goed bestand is tegen beschadigingen en langdurig gebruik. Interne componenten zoals het membraan en de elektronica worden ook beschermd door een stevig metalen gaas en metalen versteviging. De aantrekkelijke en professionele uitstraling van de microfoons zal je werkplek verfraaien en de kijkers van je streaming of YouTube materiaal fascineren. Wij zijn er zeker van dat je het geweldig zult vinden!

 

VERSATILITEIT

VOOR AL JE OPNAMEBEHOEFTEN
Met zijn richtingskarakteristieken en een set accessoires is de SM950T een echte allrounder! Of je nu een streamer, YouTuber, vlogger of een muzikant bent, je zult ongetwijfeld de perfecte heldere en ruisvrije opnames waarderen. Het is een win-win, want je publiek zal het ook waarderen!

 

TRIPOD

ZET HET WAAR JE HET WILT.
Neem je vaak op verschillende plaatsen op? Zo ja, dan is SM950T de juiste keuze voor u. Met zijn stevige opvouwbare statief en 1,8 meter lange USB-kabel kun je hem overal plaatsen waar u hem wilt hebben. Drie poten zorgen voor een uitstekende stabiliteit, zodat je microfoon op elke ondergrond stabiel blijft staan.

 

WANT NIETS IS 100% STABIEL

DE SCHOKDEMPER
Als je echt in het spel zit of als het gewoon lijkt alsof je kat je bureau leuker vindt dan jij en de dingen soms beginnen te schudden, dan komt de schokdemper in actie! Dit stukje accessoire elimineert trillingen die worden veroorzaakt door het typen op een toetsenbord of het tikken op een bureaublad. Je publiek zal niet meer doof worden!

 

POP FILTER

VOOR DE DUIDELIJKSTE STEMKWALITEIT, OP ELK MOMENT
Wist je dat als we opgewonden raken, onze spraak de neiging heeft om harder te worden dan normaal? Zulke korte uitbarstingen van lucht (en soms kleine hoeveelheden speeksel) die direct bij de microfoon komen kunnen overdreven klinken en echt onaangenaam zijn voor de luisteraar, maar als je een popfilter voor de SM900 plaatst, is het probleem weg! Die zit er trouwens gewoon bij.

 

INSTEKEN & OPNEMEN

EN JE KUNT HET ZEGGEN VOORDAT JE HET VERGEET
De SM900 biedt je een hoge mate van compatibiliteit met toepassingen zoals instant messaging diensten, gaming platformen en geavanceerde digitale geluidsverwerking werkstations. Er is geen extra software nodig, geen geknoei met instellingen of equalizers. Gewoon aansluiten en beginnen met opnemen!

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01