ASUS TUF Gaming M3 – Tweede Kans

ASUS TUF Gaming M3 – Tweede Kans

(7.000 DPI, 100 inch/s, Bekabeld, RGB)

Adviesprijs 29,90 9,95

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

Transparant over onderdelen & prestaties
Met kwaliteitscertificaat
Veilig & verzekerd verzonden
Toegang tot exclusieve Redux Community
  Voor- en nadelen
 • Een zeer goede, betaalbare gaming-muis van een topmerk.
 • Bestuur je muis met de krachtige Armoury II en Aura Sync software.
 • Duurzame switches en voetjes zorgen voor een lange levensduur.
 • De kabel van deze muis is niet gevlochten.

ASUS TUF Gaming M3 ergonomische bedrade RGB gamingmuis met 7000-dpi sensor, lichtgewicht constructie, duurzame coating, heavy-duty schakelaars, zeven programmeerbare knoppen en Aura Sync

 

 • Ergonomisch en lichtgewicht voor comfortabel manoeuvreren op hoge snelheid met klauw- of palmgreep.
 • Gaming-grade 7000-dpi optische sensor voor pixel-precieze tracking, plus twee DPI knoppen voor on-the-fly gevoeligheid aanpassingen
 • Gevalideerd voor zware taken met een speciale coating voor extra duurzaamheid, 20-miljoen-klik schakelaars en Teflon® voeten gebouwd voor maximaal 250 km gebruik.
 • Aanpasbare ASUS Aura Sync RGB-verlichting met apparaatoverkoepelende synchronisatie voor oneindig veel verlichtingsmogelijkheden.
 • Zeven tactiele, programmeerbare knoppen en ingebouwd geheugen voor aangepaste knopconfiguraties om u te laten spelen op uw manier, waar u ook bent.
 • Armoury II hulpprogramma met uitgebreide bedieningselementen en een intuïtieve UI voor eenvoudige instellingen om de muis helemaal naar uw hand te zetten.

 

 

STAP LICHT, STRIJD HARD

TUF Gaming M3 is een compacte gamingmuis die het comfort, de prestaties en de betrouwbaarheid levert die gamers eisen. Hij is ergonomisch en lichtgewicht voor langdurige campagnes, met een uiterst nauwkeurige optische sensor die je een voorsprong geeft in de strijd. De M3 wordt ondersteund door 20-miljoen-klikschakelaars en een speciale coating voor uitzonderlijke duurzaamheid en is gevalideerd voor zware taken. Hij is ook voorzien van aanpasbare Aura Sync RGB-verlichting, zodat u kunt domineren in uw eigen stijl.

 

ERGONOMISCH & LICHTGEWICHT ONTWERP

TUF Gaming M3 heeft een compacte en lichtgewicht vormfactor die is geoptimaliseerd voor snelle FPS gameplay met behulp van klauw of vingertop grip. Ergonomisch en lichtgewicht, comfortabel voor ronde na ronde van het spel, met een geoptimaliseerde vorm die zowel de handling en controle verbetert.

 

GAMING-GRADE OPTISCHE SENSOR

Uitgerust met een gaming-grade 200- tot 7.000-dpi optische sensor, eenvoudig aan te passen met vier verschillende DPI-niveaus via ASUS Armoury II, levert de TUF Gaming M3 de nauwkeurigheid, precisie en snelheid die u nodig hebt om te concurreren. En met een pollingsnelheid van 1.000 Hz geniet u van vertragingsvrije reactiesnelheid voor ultrasoepele game-ervaringen.

 

ROBUUST EN STERK

Zowel van binnen als van buiten is de TUF Gaming M3 gebouwd om jarenlang dienst te doen in de frontlinie. De buitenkant is voorzien van een speciale coating die is versterkt om een batterij van meer dan 10 strenge schuur-, wrijvings- en transpiratietests te doorstaan. Om je K/D-verhouding tijdens verwoede gevechten te verbeteren, maken cruciale knoppen gebruik van tactiele schakelaars die geschikt zijn voor ten minste 20 miljoen klikken, terwijl de voet is voorzien van verbeterde teflonvoetjes om de beweging talloze uren soepel te houden.

 

AURA SYNC RGB VERLICHTING

Aura Sync geeft u de vrijheid om uw TUF Gaming M3 te personaliseren met behulp van het volledige kleurenspectrum en talloze verlichtingseffecten. De verlichting wordt eenvoudig gesynchroniseerd met het uitgebreide Aura Sync ecosysteem, dus het is een koud kunstje om een werkelijk unieke gaming den te creëren die echt schittert.

 

ZEVEN TACTIELE EN PROGRAMMEERBARE KNOPPEN

De TUF Gaming M3 beschikt over zeven tactiele en programmeerbare knoppen om je lay-out te configureren voor gepersonaliseerd spel. Met twee DPI-schakelaars kun je de gevoeligheid tijdens het gamen aanpassen, terwijl twee strategisch geplaatste knoppen aan de linkerkant en een klikbaar scrollwiel extra besturingsopties bieden.

 

Armoury II

Armoury II is stuurprogramma-gebaseerde software die uitgebreide besturingsmogelijkheden en een intuïtieve UI biedt, zodat u de TUF Gaming M3 eenvoudig kunt afstellen en op uw manier kunt spelen. Maak profielen, pas kleuren en lichteffecten aan, breng knoppen in kaart, pas prestatie-instellingen aan en nog veel meer. U kunt zelfs hardwarestatistieken bijhouden tijdens het gamen voor vermakelijke gegevensanalyse.

 

Let op: Open Box

Transparant over onderdelen & prestaties
Met kwaliteitscertificaat
Veilig & verzekerd verzonden
Toegang tot exclusieve Redux Community

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01