Endorfy AXIS Streaming Microfoon

Endorfy AXIS Streaming Microfoon

(Zwart, Endorfy, AXIS)

Adviesprijs 119,- 69,-

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

Endorfy AXIS Streaming Microfoon: Perfect voor professionele content creators en streamers

 

Als content creator of streamer is de kwaliteit van je microfoon essentieel om een hoogwaardige stream te produceren. Endorfy heeft de perfecte oplossing voor jou – de Endorfy AXIS streaming microfoon.

De Endorfy AXIS streaming microfoon is een professionele USB-microfoon die speciaal is ontworpen voor content creators en streamers. Het beschikt over een uniek ontwerp en heeft verschillende handige functies om een hoogwaardige geluidskwaliteit te leveren.

 

Uniek en stijlvol ontwerp

De Endorfy AXIS streaming microfoon heeft een uniek en stijlvol ontwerp. Het beschikt over een slank en modern uiterlijk dat perfect past bij elk type setup. De microfoon is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor je deze kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

 

Geavanceerde technologie

De Endorfy AXIS streaming microfoon is uitgerust met geavanceerde technologie die zorgt voor een hoge geluidskwaliteit. De microfoon heeft een cardioïde opnametype, dat helpt om achtergrondgeluid te verminderen en zich te richten op het geluid dat recht voor de microfoon wordt geproduceerd.

 

Eenvoudige bediening

 

De Endorfy AXIS streaming microfoon is zeer eenvoudig te gebruiken. Het beschikt over een handige volumeknop op de voorkant van de microfoon, waardoor je het volume van je geluid snel kunt aanpassen. Het is ook plug-and-play, wat betekent dat het geen installatie vereist en je het direct kunt gebruiken.

Handige accessoires

De Endorfy AXIS streaming microfoon wordt geleverd met handige accessoires, zoals een microfoonstandaard, een popfilter en een USB-kabel. Dit betekent dat je direct alles hebt wat je nodig hebt om te beginnen met streamen.

 

Hoogwaardige geluidskwaliteit

Met de Endorfy AXIS streaming microfoon kun je genieten van een hoge geluidskwaliteit voor je stream. Het heeft geavanceerde technologie die helpt om achtergrondgeluid te verminderen en zich te richten op het geluid dat recht voor de microfoon wordt geproduceerd. Dit zorgt voor een helder en goed verstaanbaar geluid.

 

 

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01