Genesis Holm 510 RGB Gaming Desk

Genesis Holm 510 RGB Gaming Desk

(bekerhouders, carbon, wireless charger, USB-hub, RGB)

329,- 299,-
Of vanaf 10,22 p/m.

10+ werkdagen

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Gratis Verzending v.a. €100
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie op PC's

Genesis Holm 510 RGB Gaming Desk

Onbeperkte ruimte

Het bureau is 160 cm lang en 75 cm breed. Zijn afmetingen garanderen een enorm bruikbaar oppervlak waarop je alle nodige accessoires kwijt kunt zonder je in je spel te beperken in je bewegingen. Door de esthetische afwerking met carbon kun je het bureau perfect afstemmen op elke kamer en er een vleugje elegantie aan toevoegen. Kies voor comfort en originaliteit met Holm 510 RGB!

 

Winnende stijl

Val op het slagveld op met uiterst effectieve RGB verlichting. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je talloze standen en effecten bedienen, dankzij welke je de verlichting op elk moment aan je voorkeuren kunt aanpassen. Stel heldere, sterke kleuren in die je vertrouwen geven en leef je uit in spannende gameplay, en als het voorbij is, ontspan je en kom je weer op krachten in gezelschap van zachte kleuren. Creëer een sfeer waarin je je in een andere dimensie waant en je tegenstanders in ongelooflijke stijl verslaat!

 

Robuuste constructie

De genesis holm 510 rgb lessenaar is ontworpen met de behoeften van de meest veeleisende spelers in gedachten. De metalen structuur garandeert stabiliteit en duurzaamheid, zodat je er zeker van kunt zijn dat het bureau op zijn plaats blijft, zelfs bij extreem dynamische bewegingen.

 

Meester organisatie

Professionele gamers vereisen geavanceerde oplossingen. Daarom is het holm 510 rgb bureau uitgerust met talrijke speciale planken en houders die verwijderbaar zijn en het mogelijk maken deze op een handige plaats te installeren. Planken voor luidsprekers, houders voor koptelefoons en een beker zullen ruimte besparen op het aanrecht en de ruimte perfect indelen. Onder de tafel bevindt zich een kabelorganisator , dankzij welke u de kabels verborgen kunt laten en ze een veilige plaats om te werken kunt bieden.

 

Functionaliteit en gemak

Op het tafelblad is een draadloze oplader geplaatst, waarmee u uw mobiele apparaat gemakkelijk kunt opladen en het op elk moment bij de hand hebt. Het bureau is ook uitgerust met een hub met drie usb 3.0-poorten en kabelwartels, waarmee u gemakkelijk de benodigde apparatuur kunt aansluiten en kabels kunt ordenen. Vergeet in de knoop geraakte kabels en kies voor maximaal comfort met de Genesis Holm 510 RGB!

 

Specificaties

Height75 cm
Length160 cm
Width75 cm
USB Version3.0
ConstructionBuilt-in USB Hub, Built in wireless charger, Headphone holder, Cup holder, Speaker shelf, Organizer cables
FunctionsWireless charger, Hub USB
Number of USB ports3
MaterialSteel, MDF
ColourBlack
IlluminationYes
EAN5901969431025
Catalog numberNDS-1732
    Voor- en nadelen
  • Ingebouwd kabelmanagement systeem.
  • Ingebouwde bekerhouder, headsethouder, telefoon-/gamepadhouder.
  • Ingebouwde RGB LED verlichting.
  • Ingebouwde USB 3.0 hub en draadloze oplader.
  • Wireless oplaadstation
  • Plek voor meerdere schermen
  • Duurder dan de kleinere varianten
3 jaar garantie op PC's
Gratis Verzending v.a. €100
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie op PC's

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie op PC's

Webwinkel Keurmerk

30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €100,-

KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636