Wi-Fi Adapters

Wil je je PC op de snelste en makkelijkste manier Wi-Fi laten ontvangen? Dan is een USB adapter de beste optie voor jou! Steek hem in en je ontvangt meteen draadloos internet.

Wifi adapters usb

Een wifi adapter is de perfecte oplossing als je je computer wilt voorzien van internet, zonder kabel. Door het insteken van de adapter in de USB-poort, wordt de Wifi doorgegeven aan je PC. Om deze reden is de Wifi USB adapter ook geschikt voor de minst technische gebruiker, het vereist namelijk geen ingewikkelde installatie van hardware. Vaak is het een kwestie van inpluggen en je computer doet de rest. Verder zijn Wifi adapters klein en compact, waardoor deze makkelijk mee te nemen zijn.

 

USB Wifi Adapter kopen

Kies voor een Wifi adapter die een hoge snelheid van gegevensoverdracht ondersteunt, bijvoorbeeld  500 Mbps of meer, als je de adapter gaat gebruiken tijdens streamen of gamen. Zo ben je verzekerd van een goed kwaliteit.

 

TP-link wifi adapters

TP-link biedt de beste uitkomst als je je PC wilt voorzien van Wifi. Koop je een Wifi adapter voor je laptop? Dan kan je kiezen voor een klein model Wifi adapter.

 

Interne en externe wifi adapters

Vind je het Wifi signaal vanuit een USB adapter niet voldoende? Dan kan er gekozen worden voor een Interne Wifi module. Dit is een goede oplossing als je moederbord geen Wifi heeft waarmee je PC wordt voorzien van een betere kwaliteit internet dan bij USB Wifi adapters. Ga liever voor een simpelere manier en is de béste kwaliteit niet perse noodzakelijk? Ga dan voor de bovengenoemde externe USB Wifi Adapter.

 

Dual-band Wifi

Een dual-band router kan verbinden met twee verschillende Wifi banden, de 2,4 Ghz-frequentie en de 5 Ghz-frequentie. Hierbij heeft de laatste genoemde een korter bereik dan de 2,4 Ghz, maar wel  een betere kwaliteit verbinding. Daarentegen kan gebruik worden gemaakt van de 2,4 Ghz frequentie vanaf een verdere afstand, echter is deze verbinding van een iets slechtere kwaliteit. Dual-band Wifi adapters kunnen verbinden met beide banden en schakelen automatisch over, mits apparaten hiervoor ondersteund zijn.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01