Genesis Holm 300 RGB Gaming Desk

Genesis Holm 300 RGB Gaming Desk

(bekerhouders, carbon, USB-hub, RGB)

Adviesprijs 189,- 129,-

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

Genesis Holm 300 RGB Gaming Desk

 

METGEZEL VOOR JAREN
Ongeacht hoe intens je strijd is, de Genesis Holm 300 RGB word je beste metgezel! Genesis Holm 300 RGB biedt een grote werkruimte met een solide en duurzame constructie, alles-in-één gaming bureau maakt je uitgebreide campagnes comfortabel en plezierig. Het met koolstofvezel gelamineerde bureaublad van hoogwaardig MDF biedt voldoende ruimte voor alle accessoires die je nodig hebt, inclusief een maxi-size muismat die zo veel fervente gamers graag gebruiken.

 

ERGONOMISCH GEOPTIMALISEERD
Het bureau is uitgerust met een comfortabele monitorstandaard om de ergonomie te optimaliseren en meer vrije ruimte te bieden. De positie van het scherm is essentieel om vermoeidheid van de ogen te voorkomen en je lichaam in de juiste houding te houden tijdens lange sessies. Indien nodig kun je de standaard verwijderen of monteren wanneer je maar wilt.

 

AL JE SPULLEN GEORGANISEERD
De Genesis Holm 300 RGB is uitgerust met metalen draadhouders voor je hoofdtelefoon en gamepads. Om een hele nacht door te komen kun je je energiedrankje of een kop van je favoriete koffie in de speciale houder bewaren. De houders hebben een universele bevestiging, zodat je ze aan de rechter- of linkerkant kunt plaatsen, afhankelijk van wat jou het beste uitkomt. Om het bureau op orde te houden, is aan de onderkant een lade voor de stekkerdoos geplaatst om je kabels te ordenen. Aan de voorkant kan je nog een dienblad bevestigen dat het best geschikt is voor je handige spullen of snacks.

 

OPLADER EN USB-POORT BIJ DE HAND
Genesis Holm 300 RGB heeft een ingebouwde hub met drie USB 3.0-poorten en kabelpassages, zodat je gemakkelijker randapparatuur kunt aansluiten en alle kabels kunt beheren. Met de geïntegreerde lader kun je je smartphone of wearables draadloos opladen, zodat je je mobiel bij de hand houdt.
UNIEKE ACHTERGRONDVERLICHTING
Voor het ultieme wow-effect verbetert je je game-ervaring met de op afstand bedienbare LED-achtergrondverlichting met meerdere modi en functies. Met de afstandsbediening kun je de kleuren, modi, snelheid en helderheid van de achtergrondverlichting wijzigen en zo een geweldige en unieke sfeer creëren die u meeneemt naar de virtuele realiteit. De achtergrondverlichting brandt van onder het bureau, zodat het niet botst met de achtergrondverlichting van andere accessoires, maar de omgeving fantastisch verlicht. Win de strijd in bloederig rood, en ontspan daarna in de gloed van rustgevend blauw.
PRODUCT SPECIFICATION
Height75 cm
Width60 cm
Length120 cm
USB Version3.0
FunctionsHub USB, Wireless charger
ConstructionHeadphone holder, Cup holder, Gamepad holder, Monitor shelf, Document shelf, Organizer cables
MaterialSteel, MDF
Weight25 kg
Number of USB ports3
IlluminationYes
ColourBlack
EAN5901969425215
Catalog numberNDS-1550
    Voor- en nadelen
  • Ingebouwd kabelmanagement systeem.
  • Ingebouwde bekerhouder, headsethouder, telefoon-/gamepadhouder.
  • Ingebouwde RGB LED verlichting.
  • Ingebouwde USB 3.0 hub en draadloze oplader.
  • Het plaatsen van een tweede monitor kan eigenlijk alleen met een arm.
3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01