Genesis OXID 450 Gaming Laptop cooler 15,6 inch

Genesis OXID 450 Gaming Laptop cooler 15,6 inch

44,99

Voor 23:59 besteld, maandag in huis!

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

DOELTREFFENDE RGB VERLICHTING

Het is een van de best uitziende koelkussens op de markt. Dankzij de effectieve RGB achtergrondverlichting kun je er zeker van zijn dat de Oxid 450 je gamestation diversifieert en een uniek karakter geeft aan je werkplek.

 

ERGONOMISCH COMFORT

De Oxid 450 RGB kan in vijf hoeken gekanteld worden, zodat je de standaard naar je eigen voorkeur kunt instellen, wat comfort en een goed gevoel tijdens het spelen garandeert. De standaard heeft rubberen voetjes om te voorkomen dat de pad over de grond glijdt.

JE TELEFOON ALTIJD BIJ DE HAND

 

Bovendien is de Genesis Oxid 450 RGB uitgerust met een afneembare telefoonhouder die je rechts of links op de standaard kunt bevestigen, wat de functionaliteit van de standaard vergroot.

INGEBOUWDE USB HUB

De Genesis Oxid 450 RGB standaard is voorzien van twee USB poorten die de functionaliteit aanzienlijk verhogen. Hierdoor hoef je na het aansluiten van de standaard op de USB poort van je laptop geen compromis te sluiten over je werkruimte.

 

VERHOOGDE WARMTEAFVOER

Behalve unieke accessoires en een exclusief ontwerp is de standaard ook uiterst efficiënt bij het koelen van je laptop. Het voorpaneel is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat de warmteafvoer extra bevordert.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636