Gaming routers

Wil jij sneller wifi? Gaming routers geven voorrang aan gaming verkeer. Daarnaast hebben gaming routers een krachtige processor en veel RAM geheugen, zodat de internetverbinding razendsnel is.

Beste router voor gaming

Een beste gaming router is erg afhankelijk van je eigen wensen. Hoeveel apparaten gebruiken het internet? Speel je met een netwerk-kabel of op wifi? Dit zijn allemaal vragen die je je moet afstellen bij het kopen van een gaming router. Een gaming router is er echt voor de mensen die meer uit hun internet willen halen tijdens het gamen of voor de mensen die problemen hebben met meerdere apparaten te gelijk op hun internet. Een gaming router geeft meer prioriteit aan de optimale bandbreedte die vereist is om je games de beste prestaties te geven. Dit is tijdens het gamen een enorm voordeel omdat je minder ping hebt en daardoor je game niet achter loopt.

Beste budget gaming router

Als je opzoek bent naar een top kwaliteit gaming router die budgetvriendelijk is dan heeft Redux Gaming de router voor jou: De Asus RT-AX68U is budgetvriendelijk maar nog steeds een van de betere gaming routers op de markt. Deze router heeft een wifi snelheid van 2.663 Mbit/s en een LAN snelheid van 2.500 Mbit/s. Nog een voordeel aan deze router is dat hij Wi-Fi 6 heeft dit betekent dat hij 2.4GHz en 5GHz ondersteunt. De goedkoopste gaming router die wij aanbieden is de ASUS RT-AX53U. Deze router heeft een wifi snelheid van 1.772 Mbit/s en maar liefst acht 1 Gigabit poorten! Deze gaming router is nog steeds een erg goede optie.

Asus gaming router

Asus is 32 jaar geleden op de markt gekomen als een computer hardware bedrijf en uitgegroeid tot een van de grootste in zijn klasse. Asus bouwt eersteklas gaming routers, zij willen ervoor zorgen dat jij de beste gaming ervaring hebt. Daarom bieden wij hun routers aan. De Asus ROG Strix GS-AX5400 is een top-end gaming router. Deze router heeft een totale wifi snelheid van 5,378Gbps en Wi-Fi 6! Wij bieden routers van Asus aan voor elk budget en elke wens!

Voordelen van een gaming router

Het belangrijkste verschil met een normale router, is dat gaming routers voorrang kunnen geven aan gaming verkeer. Daarnaast hebben game routers een snelle en krachtige processor en veel RAM geheugen. Dit zorgt ervoor dat de internetverbinding razendsnel werkt en je lage ping hebt. Dit zijn de grootste voordelen aan een gaming router.

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01