Laptop koelers

Laptopkoelers worden gebruikt om je laptop extra verkoeling te geven, dit heeft geen invloed op de snelheid van de laptop, waardoor je kan de processor sneller laten werken zonder dat hij overhit raakt.

Laptop koeler kopen

Een laptop koeler is min of meer een laptop standaard met koeling door middel van ventilatoren. Ons assortiment bestaat uit diverse laptop coolers van 15,6 inch, van de merken Genesis en White Shark. Om de keuze niet te lastig te maken heeft Redux Gaming het aanbod beperkt tot drie top laptopkoelers.

Beste laptop koeler

Een beste laptop koeler is erg afhankelijk van de eigen wensen. Wil je bijvoorbeeld de laagste temperaturen of juist een stille laptop koeler? Een passende laptopkoeler heeft ook te maken met wat voor laptop je hebt, is het een gaming laptop dan heeft die al snel hoge temperaturen daarom zijn hiervoor gaming laptop coolers of heb je een laptop waarop je veel werkt met grote programma’s zoals adobe premiere dan lopen de temperaturen ook al snel op.

Goedkope laptop koeler

Als je een kwalitatieve en goedkope laptopkoeler zoekt dan heeft Redux Gaming de beste optie voor jou: De White Shark Glacier heeft alles wat je zoekt in een latopkoeler en heeft geen hoog prijskaartje. Deze laptopkoeler is geschikt voor laptops van 17.3 inch, daar waar de Genesis OXID 450 en White Shark Icemaster beide gemaakt zijn voor laptops van 15.6 inch.

Waarom zijn temperaturen belangrijk?

In een gaming laptop zijn temperaturen erg belangrijk denk bijvoorbeeld aan de gpu temperatuur en de cpu temperatuur. Het is van belang dat deze temperaturen verlagen anders kan een laptop overhit raken en er voorzorgen dat de laptop stilvalt. Normaal gesproken valt de temperatuur van de cpu en gpu net onder de 75° en een laptopkoeler zorgt ervoor dat de temperatuur niet verder stijgt.

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636