Endorfy Omnis Kailh RGB Pudding Brown Switch Gaming Keyboard

Endorfy Omnis Kailh RGB Pudding Brown Switch Gaming Keyboard

Adviesprijs 88,99 69,-

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

Endorfy Omnis Kailh RGB Pudding Gaming Keyboard: De Ultieme Gaming Ervaring

 

Ben je het zat om je favoriete games te spelen op een middelmatig toetsenbord? Wil je de ultieme game-ervaring beleven? Zoek dan niet verder dan de Endorfy Omnis Kailh RGB Pudding Gaming Keyboard. Dit toetsenbord biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl.

 

In de snelle wereld van het gamen is het hebben van de juiste apparatuur van cruciaal belang. Een van de meest essentiële tools voor elke gamer is het toetsenbord. De Endorfy Omnis Kailh RGB Pudding Gaming Keyboard is het perfecte toetsenbord voor gamers die het beste eisen. Dit toetsenbord is ontworpen om een superieure game-ervaring te bieden die responsief en nauwkeurig is.

 

Verlichting

 

RGB-verlichting: Het Endorfy Omnis Kailh RGB Pudding BR Gaming Keyboard heeft volledig programmeerbare RGB-verlichting. Dit betekent dat je de kleur, helderheid en verlichtingsmodus van het toetsenbord naar eigen wens kunt aanpassen.

 

Design

 

  • Pudding Keycaps: Dit toetsenbord wordt geleverd met Pudding Keycaps. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig PBT-materiaal en hebben een transparante bovenlaag waardoor de RGB-verlichting beter tot zijn recht komt.
  • Ergonomisch ontwerp: De Endorfy Omnis Kailh RGB Pudding Gaming Keyboard is ontworpen met ergonomie in gedachten. Het toetsenbord heeft een lichte curve om de polsen te ondersteunen en is voorzien van een afneembare polssteun voor extra comfort.

Aanpasbaarheid

 

  • Programmeerbare toetsen: Dit toetsenbord heeft programmeerbare toetsen waarmee je macro’s en snelkoppelingen kunt instellen voor jouw favoriete games.
  • Geavanceerde software: De Endorfy Omnis Kailh RGB Pudding BR Gaming Keyboard wordt geleverd met geavanceerde software waarmee je de instellingen van het toetsenbord naar wens kunt aanpassen.

 

Voordelen

 

Het Endorfy Omnis Kailh RGB Pudding Gaming Keyboard biedt verschillende voordelen voor gamers. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van dit toetsenbord:

  • Responsiviteit: De Kailh-schakelaars van dit toetsenbord zorgen voor snelle en nauwkeurige toetsaanslagen, waardoor je snel kunt reageren in het heetst van de strijd.
  • Aanpasbaarheid: De programmeerbare toetsen en de geavanceerde software maken het mogelijk om het toetsenbord volledig aan te passen aan jouw wensen.
  • Comfort: Het ergonomische ontwerp en de afneembare polssteun zorgen voor extra comfort tijdens lange gamesessies.
  • Stijlvol: Het Endorfy Omnis Kailh RGB Pudding BR Gaming Keyboard heeft een opvallend ontwerp met volledig programmeerbare RGB-verlichting en Pudding Keycaps, waardoor het er geweldig uitziet op jouw gaming-set-up.
3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01