January sale

Tot €500,- korting op ALLE game PC’s!
Daarnaast ontvang je bij iedere game PC een GRATIS XXL muismat (RGB variant bij Xtreme modellen) en 30 dagen Utomik!

 

Check alle modellen

Gaming gear sale

Tot 50% korting op geselecteerde gaming gear!
Korting op toetsenborden, bureaustoelen, monitoren, muismatten en meer!

Check alle gear

Order Nu

Order snel je RTX 30-series Game PC en wees één van de eersten! Bij ons betaal je niet teveel, want al onze acties zijn ook van toepassing op deze nieuwe line-up!

Check alle Game PC's

Vind direct de Gaming PC die bij jou past

Bij Redux Gaming vind je gemakkelijk de Gaming PC die bij jou past. Met behulp van onze handige tool, waarmee je doormiddel van een paar vragen direct te zien krijgt welke van onze Game PC’s het beste bij jou passen.

Vind jouw Gaming PC

Vind de Gaming PC voor jou bij Redux Gaming!

Bij Redux Gaming vind je gemakkelijk de Gaming PC die bij jou past. Met behulp van onze handige tool, waarmee je door middel van een paar vragen direct te zien krijgt welke van onze Game computer het beste bij jou passen.

Voor ieder wat wils

Zelf je Gaming PC samenstellen is verleden tijd, wij bij Redux Gaming hebben de beste Gaming PC’s al voor je samengesteld, je hoeft je dus niet druk te maken of alles wel past of de onderdelen wel met elkaar functioneren. Ons assortiment loopt ver uiteen van budget gaming tot high-end gaming pc’s, met de daarbij behorende gaming gear en verder bieden we ook systemen aan voor content creators en professionals. Wij houden alles lekker overzichtelijk voor je, zodat je niet in de situatie terecht komt waar je door de bomen het bos niet meer ziet vanwege een overvloed aan opties

De beste kwaliteit gegarandeerd

Bij Redux Gaming ben je te allen tijde gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit onderdelen in je Gaming PC, de beste service en de meest gelikte assemblage van de Benelux! Wij gaan voor perfectie en leveren alleen een Gaming PC af wanneer die echt helemaal af is, geen half werk. Niet alleen op hardware gebied, maar ook de software wordt geoptimaliseerd voor de beste game ervaring.

Garantie

3 jaar echte garantie op al onze Gaming PC’s is standaard. Wij doen niet moeilijk over garantie, is er iets stuk of werkt het niet, dan gaan we je meteen helpen. In eerste instantie bieden wij hulp aan op afstand zodat eenvoudig op te lossen problemen direct kunnen worden opgelost. Indien het om een ernstiger probleem gaat dan zorgen wij ervoor dat je gratis je Gaming PC kunt opsturen en dat deze snel wordt gerepareerd, zodat je snel weer kunt genieten van je games.

Niet goed, geld terug!

Op al onze producten zit 14 dagen bedenktijd, altijd! Andere bedrijven claimen dit vaak ook, maar wanneer je je PC hebt samengesteld en je de PC wilt terugsturen onder de bedenktijd krijg je als antwoord dat dit niet mogelijk omdat het ‘maatwerk’ is. Bij ons zal dit nooit het geval zijn, wel is het natuurlijk begrijpelijk dat het product in dezelfde staat moet worden geretourneerd als dat het geleverd is geworden. Dus voldoet het product niet aan je verwachtingen? Stuur het terug en je krijgt je geld gewoon terug!

Laagste prijs garantie

Wij bieden de laagste prijs garantie aan op al onze gaming pc’s en creator pc’s. Wanneer je ergens anders dezelfde samenstelling of soortgelijke samenstelling voor een lagere prijs vindt, dan laat het ons weten. Wij passen de prijs meteen voor jou aan! Uiteraard als het om kwalitatief mindere onderdelen gaat die bij onze concurrent worden aangeboden dan kunnen wij natuurlijk niet vaak mee met de prijs. Soms willen we dan wel een aangepaste prijs aanbieden dezelfde samenstelling als bij de concurrent voor je bouwen voor een lagere prijs.

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636