ASUS ROG Strix LC 360 White Edition

ASUS ROG Strix LC 360 White Edition

269,-
Of vanaf 8,92 p/m.

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

ASUS ROG STRIX LC 240 RGB White Edition

ROG Strix LC RGB White Edition-koelers leveren hoogwaardige CPU-vloeistofkoeling met strakke, volledig witte esthetiek. De Strix LC RGB White Edition, met een closed-loop ontwerp en adresseerbare RGB-radiatorventilatoren, ontsluit het volledige potentieel van je ontgrendelde Intel of AMD CPU, terwijl het je build nog meer accentueert met briljante meerkleurige lichteffecten. Met de prestaties, functies en stijl die je van ROG verwacht, zijn Strix LC RGB White Edition-koelers klaar om een essentieel onderdeel van je installatie te worden.

 

Straal die gaming-identiteit uit

De ROG Strix LC White Edition is een serie krachtige CPU-vloeistofkoelers, ontworpen voor compacte en middelgrote gaming builds. Met een verlicht ROG-logo met Aura Sync-ondersteuning, plus ROG-ontworpen radiatorventilatoren, brengt de ROG Strix LC White Edition-serie de prestaties, functies en ontwerpdetails die men verwacht van ROG naar een vitaal onderdeel van je gaming-systeem.

 

Armoury Crate

Armoury Crate is een software hulpprogramma dat gecentraliseerde controle biedt over ondersteunde ROG spelproducten. Vanuit één enkele intuïtieve interface brengt Armoury Crate de controle over al je Aura spullen binnen handbereik, met de nieuwe Aura Creator klaar. De software biedt ook controle over instellingen voor een select en groeiend aantal ROG producten, zodat je gemakkelijker het uiterlijk en gevoel van je systeem kunt afstemmen. Armoury Crate bevat zelfs speciale zones voor productregistratie en ROG nieuwsfeeds om je te helpen in contact te blijven met de ROG gaming gemeenschap.

*Venster 10 is vereist voor volledige Aura Sync functionaliteit binnen Armoury Crate. Voor Windows 8 en eerdere versies is standalone Aura Sync software gratis te downloaden van de productondersteuningssite.

 

Geoptimaliseerd ventilatorontwerp

De ROG-radiatorventilator is speciaal afgestemd om optimale prestaties te leveren met ROG Strix LC White Edition-serie radiatoren, en genereert 81CFM/5.0mm H2O voor superieure koelefficiëntie.

 

Verbeterd pompontwerp

De ROG Strix LC-serie is uitgerust met het nieuwste koelplaatontwerp met microkanalen die zorgen voor een groter warmteafvoergebied voor processorwarmte. Deze innovatieve functie vermindert de thermische weerstand, voor efficiëntere prestaties en koelere temperaturen.

 

Nauwkeurige 4-pins PWM-pompbesturing

Met vier-pins PWM-besturing voor zowel de pomp als de radiatorventilatoren levert de ROG Strix LC-serie nauwkeurige snelheidsregeling, voor de perfecte balans tussen prestaties en akoestiek in elk scenario.

 

UITGEBREIDE COMPATIBILITEIT

De ROG Strix LC-serie is compatibel met een breed scala aan Intel- en AMD-moederbordplatforms, wat je de flexibiliteit geeft om hem te koppelen aan een processor naar keuze. Ook wordt hij geleverd met een slang van 38 cm, om montage en geleiding te vergemakkelijken.

 

Specificaties

Soort waterkoeling(accessoire)CPU (closed loop)
Socket1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 2011, 2011-3, 2066, AM4, TR4
Diameter fan360mm
Hoogte27mm
Breedte394mm
Diepte121mm
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X