Endorfy Signum 300 ARGB

Endorfy Signum 300 ARGB

(Midi-Tower, ATX, ARGB)

Adviesprijs 89,95 59,95

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

Endorfy Signum 300 ARGB Midi-Tower Behuizing

De Endorfy Signum 300 ARGB Midi-Tower Behuizing is een krachtige en stijlvolle behuizing die perfect is voor gamers en liefhebbers van hoogwaardige pc’s. Met zijn opvallende ARGB-verlichting, hoogwaardige bouwkwaliteit en veelzijdige ontwerp is deze behuizing een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige behuizing.

De Endorfy Signum 300 ARGB Midi-Tower Behuizing is ontworpen met oog voor detail en esthetiek. De behuizing heeft een minimalistisch ontwerp met scherpe lijnen en een strakke afwerking. Het zijpaneel is gemaakt van gehard glas, waardoor je een geweldig uitzicht hebt op je interne componenten. Het glazen paneel is ook voorzien van een stijlvol Endorfy-logo, dat de esthetiek van de behuizing versterkt.

De Endorfy Signum 300 ARGB Midi-Tower Behuizing is ook voorzien van hoogwaardige bouwkwaliteit. De behuizing is gemaakt van dik staal en is zeer stevig en duurzaam. De behuizing is ontworpen om gemakkelijk toegang te bieden tot je interne componenten, en heeft een eenvoudig te verwijderen zijpaneel en een uitneembare HDD-kooi. Het ontwerp biedt ook veel ruimte voor kabelmanagement, waardoor je je pc gemakkelijk en netjes kunt bekabelen.

De Endorfy Signum 300 ARGB Midi-Tower Behuizing is uitgerust met veelzijdige functies die hem geschikt maken voor verschillende bouwprojecten. De behuizing heeft voldoende ruimte voor ATX, Micro-ATX en Mini-ITX moederborden en is geschikt voor grote grafische kaarten tot 360 mm. De behuizing heeft ook een flexibel ventilatiesysteem, met plaats voor tot wel zes ventilatoren. De behuizing wordt standaard geleverd met drie ARGB-ventilatoren, die zorgen voor uitstekende koeling en een opvallende verlichting.

De Endorfy Signum 300 ARGB Midi-Tower Behuizing is ook voorzien van handige aansluitingen aan de voorkant, waaronder USB 3.0- en 2.0-poorten, audio-in- en -uitgangen en een knop voor de verlichting. Met deze functies heb je gemakkelijk toegang tot alle benodigde aansluitingen en kun je je pc eenvoudig bedienen.

Kortom, de Endorfy Signum 300 ARGB Midi-Tower Behuizing is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en stijlvolle behuizing voor zijn pc. Met zijn opvallende ARGB-verlichting, hoogwaardige bouwkwaliteit en veelzijdige ontwerp biedt deze behuizing alles wat je nodig hebt voor een geweldige pc-ervaring.

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01