De Redux Supernova.

De kracht van de nieuwste technologieën.

De Supernova beschikt alléén over de nieuwste technologieën en combineert DDR5 werkgeheugen met de laatste Intel en AMD processoren. Samen met de laatste AI-snufjes van de Nvidia GeForce RTX 40-series GPU’s geniet jij van de meest realisitsche Ray Tracing graphics op de hoogst mogelijke FPS.

Zoals in al onze systemen gebruiken we uitsluitend onderdelen van topkwaliteit. De Supernova heeft een ASUS TUF moederbord en videokaart, wat resulteert in een ongekende betrouwbaarheid en prestaties. Verder beschikt de Supernova over alle moderne functies die je van een moderne game PC mag verwachten, met extra nadruk op koeling.

Kracht door koeling.

De Supernova ademt frisse lucht, zodat de onderdelen in je nieuwe game PC maximaal presteren en zo lang mogelijk meegaan. Drie extra grote ventilators in de voorkant voorzien de videokaart en de 240mm of 360mm radiator van koele lucht, terwijl drie of vier ventilators (afhankelijk van het model) warme lucht afvoeren. De voor-, boven- en zijpanelen van de supernova zijn éxtra ademend, waardoor de ventilators moeiteloos lucht aan- en afvoeren. In het zijpaneel zit een display waarop je de actuele temperatuur van je CPU en GPU kunt zien.

Supernova

De mooiste graphics op full HD,1440p en 4K dankzij Nvidia RTX 40-series GPU's.
Standaard 32GB DDR5 RAM en 2TB NVMe opslag. Gemakkelijk uitbreiden mogelijk.
Keuze uit de snelste AMD Ryzen 7 en 9 of Intel Core i7 of i9.
Luchtdoorlatende panelen voor maximale koeling. Realtime temperatuurdisplay op de zijkant.
Luxe ASUS TUF Gaming hardware voor degelijkheid, levensduur en features.
Watergekoelde CPU en gigantische heatsink op de GPU voor stille operatie.

Vind het Supernova-model voor jou.

40 decibel - Het volume van gefluister.

Als we zeggen dat onze PC’s fluisterstil zijn, dan menen we dat. Wij houden al onze PC’s onder de magische grens van 40 decibel, zodat je ongestoord kunt genieten van je game. Ook draaien we tests en doen we een uitgebreide check voordat we je PC verzenden. De rapporten van deze tests en controles krijg je erbij en kun je inzien.

Bekijk nog meer van onze top line-ups!

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01