De Redux Andromeda.

Ongeëvenaarde Luxe. Ultieme Performance.

De Andromeda is voor jou als je niet alléén het snelste wilt, maar ook het mooiste. De panoramische kast met twee glazen panelen zorgt ervoor dat je onderdelen goed te bekijken zijn. De D30-120 ARGB ventilators zijn aan elkaar te koppelen en vormen één strak geheel met mooiste ARGB implementatie, en ze zijn ook nog eens dikker dan normale ventilators, waardoor ze beter presteren bij lagere geluidsniveau’s. Verder gebruiken we een moederbord en een videokaart van ASUS ROG, die bekend staan om de luxe bouwkwaliteit en premium features.

Met de snelste gaming componenten van dit moment, zoals de Core i9 14900K, de AMD Ryzen 9 7950X3D, DDR5 RAM en natuurlijk de Nvidia 40-series SUPER videokaarten, ben je verzekerd van een stabiele, vloeiende en ongestoorde game-ervaring. In stijl.

Lucht gaat niet door glas.

Dat klopt, daarom heeft de Andromeda de luchttoevoer aan de zijkant, naast het moederbord zitten. Zoals je ziet in de video vindt de lucht makkelijk zijn weg naar alle uithoeken van de kast. Ook de enkele toevoerventilator in de bodem helpt mee. Dankzij die vier afvoerventilators wordt de warme lucht snel naar buiten gewerkt, zodat je onderdelen koel en stil blijven. Dat verlengt de levensduur en maximaliseert de prestaties.

Andromeda

De mooiste graphics op 1440p en 4K dankzij Nvidia RTX 40-series GPU's.
Standaard 32GB DDR5 RAM en 2TB NVMe opslag. Gemakkelijk uitbreiden mogelijk.
Keuze uit de snelste AMD Ryzen 7 en 9 of Intel Core i7 of i9.
Twee glazen panelen voor panoramisch genieten van je hardware.
Luxe ASUS ROG hardware voor premium bouwkwaliteit en features.
Watergekoelde CPU en gigantische heatsink op de GPU voor stille operatie.

Vind het Andromeda-model voor jou.

40 decibel - Het volume van gefluister.

Als we zeggen dat onze PC’s fluisterstil zijn, dan menen we dat. Wij houden al onze PC’s onder de magische grens van 40 decibel, zodat je ongestoord kunt genieten van je game. Ook draaien we tests en doen we een uitgebreide check voordat we je PC verzenden. De rapporten van deze tests en controles krijg je erbij en kun je inzien.

Bekijk nog meer van onze top line-ups!

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01