De Redux Nova.

Alles wat je nodig hebt.

De Nova is misschien compact, maar laat dat je niet van de wijs brengen: Alle Nova’s draaien alle moderne games en leveren een premium game-ervaring. Dankzij de bewezen kracht van het AMD Ryzen 5000 platform, RTX 40-series GPU’s en een premium koeler, voeding en moederbord met moderne functies en ruimte voor uitbreiding. Goede onderdelen hebben een goede kast nodig, dus gebruiken we een luxe kast, speciaal door DeepCool samengesteld voor Redux, met handige functies als een headsethanger en een videokaartsteun.

Koel. Compact. Krachtig.

De koeling van een game PC heeft invloed op jouw game-ervaring. Is de koeling te luid, dan leidt dat af van de game. Is de koeling niet goed genoeg, dan lijden de prestaties eronder en gaat je PC minder lang mee. Daarom zorgen we dat de koeling altijd iets te krachtig is voor de hardware in de PC. Zo hoeft die nooit hard te blazen en blijft je PC stil en gaat hij langer mee. Ook geeft het je de mogelijkheid om er ooit een zwaardere videokaart in te zetten bijvoorbeeld.

Nova

De mooiste graphics op full HD en 1440p dankzij Nvidia RTX 40-series GPU's.
Gebouwd op het bewezen en betrouwbare Ryzen 5000 platform.
Compact door het Micro-ATX formaat, maar genoeg ruimte voor uitbreiding en upgrades.
Hoge luchtstroom en torenkoeler met temperatuurdisplay.
Luxe ASUS DUAL en TUF hardware voor premium bouwkwaliteit en features.
Ingebouwde headsethanger.

Vind het Nova-model voor jou.

40 decibel - Het volume van gefluister.

Als we zeggen dat onze PC’s fluisterstil zijn, dan menen we dat. Wij houden al onze PC’s onder de magische grens van 40 decibel, zodat je ongestoord kunt genieten van je game. Ook draaien we tests en doen we een uitgebreide check voordat we je PC verzenden. De rapporten van deze tests en controles krijg je erbij en kun je inzien.

Bekijk nog meer van onze top line-ups!

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01