Trading Cards Games

Maak jouw Pokémon, Yu-Gi-Oh, Dragon Ball of Digimon Trading Cards collectie compleet met booster packs of met een box. Ben jij nog niet begonnen met verzamelen dan is een starter deck de ideale instap set. Staat jouw favoriete game of pack er niet tussen, laat het weten en wie weet vind jij hem later terug op de website!

 

TCG kopen

TCG -Trading Card Games- zijn verzamelkaarten die speciaal zijn ontworpen voor het spelen van spellen waarbij ook een strategie komt kijken. Ieder TCG reeks heeft namelijk basisregels, welke worden aangevuld met teksten op de kaarten zelf. Hierop staan de effecten van de specifieke kaarten beschreven. Jouw verzameling kan worden uitgebreid door het aankopen van een TCG-pack, hierin zijn de kaarten altijd willekeurig. Ben jij een echte TCG player? Bekijk ons aanbod!

 

TCG Pokémon

Opzoek naar TCG Pokémon kaarten? Wij bieden een ruim aanbod aan Booster Packs en Stadium Boxen. De Pokémon Trading Card Game heeft een set aan regels die een unieke en leuke spelervaring biedt voor alle leeftijden. Het Pokémon TCG spel is bedoeld voor 2 spelers, waarbij iedere speler 60 kaarten gebruikt om te spelen. De spelers gebruiken de kaarten door om de beurt aan te vallen, om uiteindelijk hun tegenstander te verslaan. Het spel vereist enige strategie en planning om te winnen. Om plezier te hebben met de TCG Pokémon kaarten is het natuurlijk niet persé nodig om er plezier aan te hebben. Het verzamelen van je favoriete Pokémons of het ruilen met vrienden is natuurlijk ook super vet!

 

TCG Yu-Gi-Oh!

Yu-Gi-Oh! speelt zich af in een spannend universum vol met monsters, spreuken en vallen. Met de Yu-Gi-Oh! TCG-kaarten kunnen kinderen, tieners en volwassenen van alle leeftijden spannende duels aangaan. De spelers gebruiken hierbij de kaarten die ze hebben verzameld, en maken hiermee decks die uit 40 tot 60 kaarten bestaan. Vervolgens gebruiken ze deze decks om het op te nemen tegen tegenstanders in een spel van strategie, geluk en vaardigheid. Klik hier om de regels van de Yu-Gi-Oh! TCG! Bekijk onze TCG Yu-Gi-Oh! packs!

 

TCG Dragon Ball SCG

Een echte Dragon Ball fan? Wij hebben verschillende packs en boxen in ons assortiment! Dragon Ball Super Card Game (SCG) is een kaartspel met talloze personages uit verschillende Dragon Ball-series! Het is een competitief ruilkaartspel voor twee spelers, hierbij maakt iedere speler stapels van 1 Leader Card en 50 tot 60 Battle/Extra/Unison Cards om het uit te vechten. De kaarten zijn uitgebracht in CG- en in Anime illustraties. Deze Trading Cards Games zijn bij ons beschikbaar!

 

Trading Cards Games

Verder bestaat ons aanbod uit Digimon, Flesh and Blood en Panini FIFA 365 kaarten. Een ruim assortiment aan Trading Cards dus! Ben jij nog niet begonnen met het verzamelen van Digimon, Flesh and Blood, Panini FIFA 365, Pokémon, Yu-Gi-Oh! of Dragon Ball SCG? Dan is een starter deck de ideale instap set. Staat jouw favoriete game of pack er niet tussen, laat het weten en wie weet vind jij hem later terug op de website!

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01