Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition

Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition

(Throttle, Yoke, Replica van de Boeing 787 Dreamliner)

469,-
Of vanaf 15,56 p/m.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition

Thrustmaster brengt met het TCA Yoke Pack Boeing Edition de flight controls uit een Boeing 787 Dreamliner naar jouw home cockpit. Het Boeing Yoke Pack bestaat uit een 787-Yoke en een op de 787 Dreamliner geïnspireerde Throttle.
De TCA Boeing producten zijn door Thrustmaster ontwikkeld onder officiële licentie van Boeing en zijn volledige compatibel met zowel Windows PC als Xbox Series X|S.

 

Revolutionaire Flightsim Yoke

De Thrustmaster Boeing Yoke is een replica van de Boeing 787 Dreamliner, die op een aantal punten is aangepast voor gebruik in Flight Simulator.
Wat deze Yoke revolutionair maakt is het beweging mechanisme. Waar de reguliere flightsim yoke gebruik maakt van een stalen schaft, maakt de Thrustmaster Yoke gebruik van een pedulum. Dit pendular-systeem heeft een slag van 21 cm en zorgt ervoor dat de yoke precies zo beweegt als in een echte Boeing 787. De weerstand van de yoke is instelbaar omdat de veren in de yoke aan te passen zijn.

Op de yoke vind je 35 programmeerbare knoppen, waarvan 2 hat switches en een gear selector. Op de basis van de yoke bevinden zich twee schuifregelaars die te gebruiken zijn voor het regelen van het vermogen.

Zoals je van Thrustmaster mag verwachten is de Yoke van hoge kwaliteit. De binnenkant van de yoke is volledig van metaal, en er wordt gebruik gemaakt van magnetische sensoren. Het grote voordeel van dit type sensoren is dat deze niet slijten en altijd even nauwkeurig zijn.

 

Boeing Throttle Quadrant

Het Thrustmaster Boeing Throttle Quadrant is geinspireerd op het TQ in de Boeing Dreamliner en bestaat uit drie assen, en wordt met vier volledige functionele hendels geleverd. De hendels (twee throttle hendels, een speedbrake hendel en een flaps hendel) zijn uitwisselbaar en te gebruiken in de door jouw gewenste configuratie.

Op de throttle vind je naast de hendels een auto-pilot selector en vijf push buttons.

 

Specificaties

Platform (Games)PC, Xbox One, Xbox series S|X
Gamecontroller typeThrottle, Yoke
Type verbindingDraad
Verbinding (invoer)USB 2.0
KleurGrijs, Zwart
3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636