• Productcategorieën

 • Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

  500gb SSD

  Een 500GB SSD voor je computer

  Ben jij op zoek naar een goede SSD voor je computer? Met een SSD maak je de keuze voor een alternatief van je harde schijf dat een stuk sneller werkt en langer meegaat. We raden dan ook eigenlijk altijd aan om een SSD te gebruiken in een nieuwe computer, of om een SSD in te bouwen en je computer zo een boost te geven. We hebben bij Redux Gaming een ruim aanbod aan SSD’s voor je klaarstaan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 500GB SSD. Zo heb je flink wat opslagruimte voor je computer, waar je heel wat games of andere bestanden op kwijt kunt.

  Beter gamen met een SSD 500GB

  We kunnen het ons voorstellen dat jij die nieuwe SSD vooral wil kopen om extra opslagruimte te hebben. Games worden tegenwoordig steeds groter en je moet er dan ook altijd voor zorgen dat jij hier voldoende ruimte voor hebt. Maar het is ook zo dat je met een SSD van een goed merk de prestaties van je computer een enorme boost geeft. We raden je dan ook van harte aan om eens in ons assortiment te kijken om te zien welke SSD van 500GB jou het beste lijkt. We kunnen je ook altijd even helpen met het maken van een keuze. Een 500GB SSD kopen doe je bij ons altijd tegen scherpe prijzen.

  Wil jij een 500GB SSD kopen?

  Je bent bij Redux Gaming aan het juiste adres voor de beste producten voor je game PC. Sterker nog: je kunt bij ons een complete gaming PC aanschaffen, waar je heel wat jaartjes plezier aan gaat beleven. We hebben veel ervaring op het gebied van gamen en alles wat daar maar bij komt kijken. Zo weet jij zeker dat je straks met veel plezier achter je game PC plaatsneemt om je favoriete games te doen. Naast die nieuwe 500GB SSD vind je bij ons nog vele andere producten voor je PC. Neem hier dan ook eens op je gemak een kijkje om te zien wat je allemaal nodig hebt.

  Transparant over onderdelen & prestaties

  Met kwaliteitscertificaat

  Veilig & verzekerd verzonden

  Toegang tot exclusieve Redux Community

  Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01