Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

2TB SSD

Een 2 TB SSD kopen bij Redux Gaming

Wil jij meer opslagruimte hebben voor je gaming PC? Wil je daarbij dat je computer deze ruimte sneller aan kan spreken, zodat de prestaties van je systeem ook nog eens verbeteren? Dan raden wij je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij de verschillende SSD opslagsystemen die wij in onze webshop voor je klaar hebben staan. Redux Gaming is de specialist op het gebied van alles wat met gamen te maken heeft, je mag er bij ons dan ook op rekenen dat je straks de spullen in huis hebt om optimaal van je games gebruik te kunnen maken. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een 2TB SSD kopen. Daar kun je heel wat games op kwijt!

Een SSD van 2TB

Als je de keuze maakt voor een SSD van 2TB, dan kies je niet alleen maar voor extra veel opslagruimte. SSD gebruiken als harde schijf is namelijk ook een keuze voor een schijf die veel sneller werkt. Om eerlijk te zijn raden wij PC’s zonder SSD zelfs niet meer aan. De prestaties zonder SSD zijn namelijk daadwerkelijk veel minder. Met een goede 2TB SSD werkt Windows bijvoorbeeld een stuk sneller, ben je verzekerd van een langere levensduur en komt er praktisch geen geluid of trillingen tevoorschijn. Een optimale keuze om nog meer van je games te kunnen genieten zodoende!

Een 2TB SSD kopen bij Redux Gaming

Je hebt bij ons de keuze uit meerdere groottes voor je SSD. Als je kiest voor een SSD van 2TB, dan zit je voorlopig goed! Op 2TB kan je namelijk heel wat kwijt. We hebben het dan niet alleen maar over games, maar ook andere software en de bijbehorende bestanden. SSD’s zijn van meerdere verschillende merken te krijgen. Het is dan ook goed om er op te letten dat je een SSD koopt van een goed merk. Bij Redux Gaming mag je er op rekenen dat elke aanschaf die je doet je kwaliteit levert. Maak dan ook op je gemak een keuze voor welke 2TB SSD je wil kopen.

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X