Wij regelen dat je een label van ons ontvangt waarmee je het pakket kunt versturen, de kosten hiervan bedragen circa €6,99 per pakket inclusief verzekering voor zendingen vanuit Nederland en €13,25 vanuit België. Je kunt er ook voor kiezen om zelf te verzenden zonder een label van ons, in dat geval raadpleeg de website van je vervoerder voor de exacte tarieven.

Bestelling veilig terugsturen

Let op dat je de pc goed verpakt! Wij adviseren altijd de verpakking van je bestelling bij je te houden. Als je deze hebt bewaard, adviseren wij het schuim dat in de pc zat terug te stoppen. Dit zorgt ervoor dat de videokaart niet kan bewegen. Het is namelijk belangrijk dat de kaart niet afbreekt in het moederbord. Heb je dit schuim niet meer, dan kun je iets anders onder de videokaart stoppen om het te beschermen, denk aan: bal van krantenpapier, handdoek etc.
Stuur A.U.B. geen kabels of andere accessoires mee, aangezien deze kwijt kunnen raken.

Mocht er een wachtwoord op de pc staan, vragen wij je deze eraf te halen of met ons te delen voor een sneller verloop van de reparatie. 

Verder is het belangrijk dat je de pc in de originele doos met het piepschuim doet, deze bied namelijk de optimale bescherming voor de pc.
Het is van belang dat er een dubbele doos (zoals hij ook is aangekomen bij jou) omheen zit, zodat de kans op schade beperkt blijft en schade die eventueel ontstaat verzekerd wordt. Zonder de 2e doos wordt de schadeclaim namelijk automatisch afgekeurd.

Heb je geen originele verpakking meer? Gebruik dan 2 andere dozen (bijvoorbeeld van de supermarkt).
Gebruik één kleinere/smalle doos waar de pc net in past en vul de speling op met handdoeken/dekens.
Doe daar dan een tweede doos omheen die eventueel schade opvangt. Vul ook deze doos weer met voldoende opvulmateriaal. LET OP: Alle kussens, dekens, handdoeken etc. die worden meegestuurd zullen wij niet bewaren, maar weggooien.

Mocht er schade ontstaan tijdens het transport als gevolg van een onjuiste verpakkingsmethode, behouden wij ons recht deze schade in rekening te brengen.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01