Racing SIM samenstellen!

Een Game PC samenstellen, veel mensen schrikken al bij het lezen van dit begrip, maar waarom? Bij Redux Gaming maken wij een pc samenstellen super makkelijk, door onze configurator te gebruiken kan je je computer van A tot Z helemaal naar eigen wens samenstellen!

Waarom een Redux Gaming PC samenstellen?

 Vakkundige assemblage
Geleverd met Windows
Standaard 3 jaar garantie
Plug & Play geleverd
Gratis geleverd binnen 5 werkdagen
[mkl_configurator product_id=276043]

Kies je behuizing

We beginnen met het kiezen van je kast, want eerlijk: Als de binnenkant snel is, moet dat aan de buitenkant ook te zien zijn!


Hoe groter de kast, hoe meer ruimte voor koeling. Dat is belangrijk om rekening mee te houden als je van plan bent een dikke processor en videokaart te kiezen.

Kies je fans

Voor extra koeling en RGB-verlichting kun je meer ventilators in je PC laten plaatsen.

Kies je CPU

Krijgt jouw nieuwe game PC zo’n dikke Intel Core processor met Hybride Architectuur, of toch een AMD Ryzen chip met de nieuwste 5 nanometer procestechnologie? Jij bepaalt!

Kies je koeler

Dit zijn alle koelers die passen bij jouw behuizing en processor. Ze zijn dus allemaal krachtig genoeg om je processor lekker koel te houden.


Bij koelers geldt eigenlijk een simpelere regel: hoe groter, hoe beter.

Kies je moederbord

Dit zijn alle moederborden die geschikt zijn voor jouw behuizing en moederbord. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iets niet werkt.


Je moederbord maakt niets uit voor de prestaties van je game PC. Wel heeft het bijvoorbeeld invloed op de aansluitingen aan de achterkant van je computer.

Kies je RAM

De hoeveelheid werkgeheugen bepaalt samen met je processor hoe goed jij kunt multitasken. Wil je dus 100 chrome tabs open hebben tijdens het gamen, kies dan genoeg. Vergeet ook geen RGB kit te selecteren voor extra FPS.

Even serieus. De doorsnee gamer heeft eigenlijk niet meer nodig dan 16GB. Content creators en professionals hebben baat bij 32GB of meer.

Kies je videokaart

Dit zijn alle kaarten die in jouw behuizing passen. Wil je een dikkere kaart maar staat die er niet tussen? Dan moet je een grotere behuizing kiezen.


De videokaart is het belangrijkste onderdeel van een game PC. Hij bepaalt voor het grootste deel hoe veel FPS je gaat halen.

Kies je SSD

De meesten kiezen een SSD van 1TB, maar je kunt natuurlijk altijd gek doen als je dat wilt.

Kies eventueel je tweede SSD

Het hoeft niet, maar het kan natuurlijk wel. Een extra SSD voor je games, projecten of gewoon als backup.

Kies eventueel je HDD

Maakt de snelheid van je secundaire opslag je niet zo uit, dan is een HDD een prima optie. Ideaal voor massaopslag, maar minder snel om mee te werken.

Kies eventueel Wi-Fi/Bluetooth

Geen zin in kabels? Rust je game PC uit met Wi-Fi en/of Bluetooth!

Kies je voeding

Dit zijn alle voedingen die krachtig genoeg zijn voor jouw videokaart en processor.

Kies eventueel je OS

Wil je een geactiveerde Windows 10 of 11 installatie, een demo of misschien wel gewoon niks? Jij bepaalt!

Kies eventueel je antivirus

Blijf beschermd, kies voor antivirus!

Kies eventueel je software

Microsoft Office is natuurlijk onmisbaar voor (school)werk!

Kies eventueel je garantie

Standaard bieden we drie jaar garantie op defecten, maar als je écht behandeld wilt worden als een koning kun je kiezen voor premium garantie:


- Gratis pick-up (BE: retourlabel) & return

- Defecte onderdelen worden direct vervangen


Zo ben je je PC zo kort mogelijk kwijt

Gaming computer samenstellen met jou keuzes

Wil jij meer controle over wat er in je gaming pc komt? Dit kan bij Redux Gaming! Door onze PC configurator te gebruiken bepaal jij wat er in je game computer komt, wil jij bijvoorbeeld een intel processor of liever een AMD processor? Dan kan je dit gemakkelijk kiezen. Wij helpen je natuurlijk wel en laten je zien wat er wel en wat niet met elkaar samengaat. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste of snelste processor, een high-end videokaart, er zijn ontzettend veel mogelijkheden in onze configurator die je helpen je droom pc te creëren. Denk je nu toch dit is mij te ingewikkeld? Dan hebben wij nog altijd ons brede assortiment aan prebuilt gaming PC’s, getest en gemaakt door de professionals van Redux Gaming. Uiteraard kun je rekenen bij jouw samengestelde PC op onze kwaliteit. Vakkundige assemblage, top cablemanagement en garantie waar je op kan rekenen.

Goedkoop game pc samenstellen

Goedkoop een gaming pc samenstellen? Dat kan bij Redux Gaming! Ben je op zoek naar de beste prijs- kwaliteit verhouding dan is het kiezen voor een prebuilt game computer de meest voordelige optie, bij onze prebuilt PC’s zijn de componenten zo geselecteerd dat ze de beste prestaties leveren voor de price range waar jij in zoekt. Met onze configurator kun je het zo goedkoop of zo duur mogelijk maken als jezelf wilt, dit kan daarom een goede keuze zijn als je meer vrijheid wilt in het samenstellen van je gaming PC. Of je nu op zoek bent naar een entry level pc voor casual gaming of een high-end systeem voor de meest veeleisende games, er zijn tal mogelijkheden om je eigen gaming-pc te bouwen zonder te veel te betalen. Zie je ergens anders een built goedkoper, of kun je ergens anders de door jou gewenste pc goedkoper samenstellen? Dan krijg je van ons het verschil terug en passen wij direct onze prijs aan.

Een aantal opties

Bij het samenstellen van een gaming computer bij Redux Gaming heb je verschillende opties. Je hebt een ruime keuze aan cases, videokaarten, processors, moederborden, koelers, voedingen, SSD’s en RAM. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om jouw droom PC helemaal naar wens samen te stellen!

Zelf game pc bouwen

Een game pc bouwen, iets waar elke gamer toch wel warm van wordt. Je eigen computer bouwen is over het algemeen goedkoper, maar dit maakt het natuurlijk wel lastiger met garantie én je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele fouten gedurende de assemblage. Een eigen computer bouwen doe je meestal omdat je het interessant vindt en graag het avontuur aangaat wat een pc bouwen met zich mee brengt. Voordat je een pc gaat bouwen moet je wel zeker zijn van je zaak, pc componenten zijn fragile dus ga er voorzichtig mee om, daarom is een risico van het bouwen van een pc dat er iets misgaat of kapot gaat. Bij Redux Gaming loop je dat risico niet, je PC wordt door professionals geassembleerd én je hebt ook nog eens 3 jaar garantie mochten er toch problemen ontstaan.

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01