Redux Gaming Reviews

Wat is het eerste wat je doet als je bij een nieuwe webshop wilt bestellen? Natuurlijk, reviews opzoeken! En wat is het eerste wat je doet als je je bestelling binnen hebt en je helemaal tevreden zit te gamen op je supersnelle nieuwe game PC? Helaas voor ons is het antwoord niet: een goede review schrijven.

 

Bij Redux Gaming hebben we een passie, en dat is niet simpelweg “game PC’s”. Het ligt wat specifieker bij ons: Wij willen zo veel mogelijk mensen het plezier, de veelzijdigheid en de ongekende prestaties van een game PC laten beleven. Die overstap naar een game PC willen we zo vloeiend mogelijk laten verlopen. Geen keuzestress, geen stress over of alles werkt en past, geen stress bij het bouwen. Je PC wordt kant en klaar geleverd, met Windows en alle benodigde drivers geïnstalleerd.

 

Reviews zijn belangrijk: Ten eerste helpen ze ons onze website, onze service en onze game PC’s te verbeteren. Zo kunnen we de overstap naar een game PC steeds vloeiender laten verlopen. Daarnaast helpen ze nieuwe klanten om met een fijn gevoel hun nieuwe game PC of ander gaming product te bestellen.

 

Daarom willen we jou vragen om ook een review te schrijven. Nadat je je PC hebt uitgepakt en er een paar uur heerlijk op hebt gegamed natuurlijk. Het helpt ons en nieuwe klanten van Redux Gaming enorm. Als bedankje maak je kans op € 100 cashback op je bestelling! Plaats je een review op alle drie de onderstaande platformen? Dan maak je natuurlijk 3x zoveel kans! We vragen je hierbij om dezelfde naam te gebruiken in de review als dat je in de bestelling hebt gebruikt. Op deze manier kunnen we de bestelling matchen met jouw review en kunnen we jou identificeren als je de €100,- cashback gewonnen hebt!

 

Laat een review achter!

Je kunt op de volgende platformen een review achterlaten:

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01