Laat een review achter!

Wat is het eerste wat je doet als je bij een nieuwe webshop wilt bestellen? Natuurlijk, reviews opzoeken! En wat is het eerste wat je doet als je je bestelling binnen hebt en je helemaal tevreden zit te gamen op je supersnelle nieuwe game PC? Helaas voor ons is het antwoord niet: een goede review schrijven.

Bij Redux Gaming hebben we een passie, en dat is niet simpelweg “game PC’s”. Het ligt wat specifieker bij ons: Wij willen zo veel mogelijk mensen het plezier, de veelzijdigheid en de ongekende prestaties van een game PC laten beleven. Die overstap naar een game PC willen we zo vloeiend mogelijk laten verlopen. Geen keuzestress, geen stress over of alles werkt en past, geen stress bij het bouwen. Je PC wordt kant en klaar geleverd, met Windows en alle benodigde drivers geïnstalleerd.

Reviews zijn belangrijk: Ten eerste helpen ze ons onze website, onze service en onze game PC’s te verbeteren. Zo kunnen we de overstap naar een game PC steeds vloeiender laten verlopen. Daarnaast helpen ze nieuwe klanten om met een fijn gevoel hun nieuwe game PC of ander gaming product te bestellen.

Daarom willen we jou vragen om ook een review te schrijven. Nadat je je PC hebt uitgepakt en er een paar uur heerlijk op hebt gegamed natuurlijk. Het helpt ons en nieuwe klanten van Redux Gaming enorm.

Je kunt op de volgende platformen een review achterlaten:

Kiyoh

Trustpilot

Tweakers

Facebook

WebwinkelKeur

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636