Nvidia Geforce RTX 3080Ti

De gloednieuwe Nvidia Geforce RTX 3080Ti is er dan eindelijk! En het is wellicht een van de beste performance for bucks keuzes in het hogere segment!  Ervaar ongekende performance! Door middel van de RayTracing cores en Tensor cores zorgen dat jij kunt genieten van RTX ON graphics en Nvidia-exclusieve functies als DLSS 2.0 en NVENC. Wij hebben de Nvidia Geforce RTX 3080Ti in ons assortiment! Onderstaand een overzicht van PCs die beschikken over deze nieuwe krachtige videokaart!

  The Ultimate Play

  De Geforce RTX 3080Ti grafische kaart is 03-06-2021 officieel gelanceerd! Hij levert super prestaties waar iedere gamer warm van loopt. Gebouwd met verbeterde RT Cores, Tensor Cores, nieuwe streamingmultiprocessoren en supersnelle G6-X geheugen voor de perfecte gamingervaring!

  DLSS AI-Versnelling

  Nvidia DLSS (Deep Learning Super Sampling) is misschien wel hét paradepaardje van Nvidia. Het is een AI-rendering technologie die framerates verhoogt zonder concessies met behulp van de speciale tensor-cores. Het idee van DLSS is om originele beelden met een lagere resolutie weer te geven en vervolgens AI te gebruiken om die afbeeldingen op te schalen, waardoor ze in hogere resolutie worden uitgevoerd.

  Raytracing

  Raytracing stimuleert het gedrag van licht in realtime voor zowel films als games. Hierdoor worden beelden nog realistischer en visuele effecten intenser!

  Gratis verzending vanaf €250

  30 dagen bedenktijd

  3 jaar garantie op PC's

  Vandaag besteld, morgen in huis

  Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636