Ontdek de twaalfde generatie Intel CPU’s

Sinds eind 2021 is er een nieuwe generatie aan Intel chips, de 12e generatie. Er zijn hier acht CPU’s, variërend van de Core i3-12100F tot de machtige Core i9-12900KF met 16 cores en een 5GHz-frequentie.

De K betekent dat de Intel-processor is ontgrendeld en kan worden overklokt voor maximale prestaties. Terwijl de F betekent dat die processor geen geïntegreerde grafische kaart of iGPU heeft. Het belangrijkste verschil tussen de K- en KF-serie processors is het ontbreken van de iGPU in de KF-serie processors, dit om iets lagere kosten te bieden dan de K-serie processors. De K- als KF-chips hebben dezelfde kloksnelheid, TDP (het vermogen dat het koelsysteem van een chip kan afvoeren) en processortelling bieden.

Zet je beste prestaties voorop.

Intels nieuwe prestatiegerichte hybride architectuur integreert twee core-families in één CPU, waardoor alles in je game-universum soepel blijft draaien.

Intel® Thread Director

Stelt prioriteiten en beheert de werklast, stuurt taken naar de beste kern voor de taak.

Performance kernen

P-cores zijn gebouwd voor prestaties bij single- en light-threaded workloads, wat activiteiten als gaming en productiviteit bevordert.

Efficiëntie kernen

E-cores zijn geoptimaliseerd voor multi-threaded prestaties, waardoor onderbrekingen van secundaire taken tot een minimum worden beperkt.

Het nieuwe gezicht van extreem gamen.

Ervaar enorme prestaties in een compact formaat met de Intel® NUC Extreme. De Intel® NUC Extreme is gebouwd om in vervoering te brengen met grensverleggende, nieuwste generatie Intel® Core™ i9 en i7 processoren en ondersteunt een 12″ grafische kaart via PCIe 5.0 of 4.0 x16. Modulaire ontwerpen met Intel® NUC Extreme Compute Element maken het compleet maken van je PC eenvoudig.

Boost je games met Intel 12e generatie PC's

Boost je games met Intel 12e generatie CPU's

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01