DIY PC’s

Wil je liever zelf een pc bouwen maar weet je niet of de componenten bij elkaar passen? Bij de DIY pakketten hebben wij de componenten al samengesteld zodat jij dat niet hoeft te doen. Bestel een DIY pakket en bouw nu onbezorgd je eigen pc.

Bekijk de video!
Wat is je budget?
Computerkenner? Selecteer je resolutie
Welke games wil je graag spelen (max 3)?

Deze games dienen als voorbeeld en geven aan hoe krachtig elke game pc is in deze games, en dus ook vergelijkbare games!

  PC bouwen

  Altijd al eens zelf je pc willen bouwen, maar vind je het lastig om componenten bij elkaar te zoeken? Bekijk dan snel de DIY PC’s. Deze pakketten zijn compleet met CPU (processor), GPU (videokaart), RAM geheugen (werkgeheugen), SSD (pc opslag), moederbord, voeding en de pc case (pc behuizing). Deze componenten zijn door experts samengesteld, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over compatibiliteit. Wil je toch een pc component uitbreiden? Bekijk dan de mogelijkheden bij onderdelen! Zó, zonder zorgen direct aan de slag met het bouwen van je PC!

   

  DIY PC kiezen

  Afhankelijk van het eindgebruik van je DIY PC, kan je deze uitzoeken op verschillende specificaties. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid werkgeheugen of het type videokaart (GPU) en processor (CPU). Voor het bewerken van video’s wordt minimaal een i5 processor of beter aangeraden. Verder is de Next-Gen i5 processor future-proof en kan deze nog jaren mee! Verder dan het Ram geheugen; 16GB aan RAM geheugen is voldoende voor bijna alle games, kantoor- en schoolwerk.

   

  Maak je Gaming PC compleet

  Helemaal van je PC genieten kan je natuurlijk pas als je óók de beste gear hebt. Kies je favoriete monitor, gaming toetsenbord of gaming muis uit in de categorie ‘’Gaming Gear’’. Vergeet natuurlijk ook je headset niet! Wil je je PC voorzien van Wi-Fi? Kijk dan bij de WiFi-modules of adapters. Deze PC’s beschikken standaard namelijk alleen over een poort voor een internetkabel.

   

  Levertijd en garantie

  Hebben we elk pc component van de door jou gekozen PC op voorraad? Dan heb je hem morgen al in huis! Als dit niet het geval is geldt hier een levertijd voor van 10+ werkdagen. Verder zit op de DIY PC’s -net als op onze prebuilts- 3 jaar garantie!

   

  Tips & tricks

  In welke volgorde je je PC in elkaar wilt zetten is helemaal je eigen keuze. Wél kunnen wij je een globaal opzetje geven hoe je je PC zou kunnen bouwen. Begin bijvoorbeeld eerst met het plaatsen van je processor. Deze plaats je in de hiervoor bestemde socket. Hierna kan je ervoor kiezen om je geheugen te installeren, vaak wordt hiervoor het tweede en vierde slot voor gebruikt. Je opent de slots door het opzij drukken van de hendeltjes, de modules passen maar op één manier in het slot. Bij veel koelers is het nodig om een ‘’backplate’’ te plaatsen op het moederbord, zo blijft de koeling op de juiste plek. Vervolgens schuif je de SSD in het slot, duw je hem plat en schroef je hem met het kleine schroefje vast in het moederbord. Verder installeer je nu het moederbord in je PC case en bevestig je de processor koeling. Neem je GPU (videokaart) en schuif (klik) deze in het hiervoor bestemde slot. Hierna monteer je de voeding en sluit je verder alle kabels aan op de hiervoor bestemde plekken. De puntjes op de i met kabelmanagement, and done!

  Transparant over onderdelen & prestaties

  Met kwaliteitscertificaat

  Veilig & verzekerd verzonden

  Toegang tot exclusieve Redux Community

  Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01