SIM racing

Wil jij net als Max Verstappen met 300 km/h over het circuit racen, maar dan veilig thuis? Dan is SIM racing perfect voor jou! Bij Redux Gaming vind je een breed assortiment van high-end SIM racing hardware voor de beginnende en de gevorderde rijder. Denk hierbij aan racing gear van Thrustmaster en Next Level Racing zoals racing sturen, racing seats en alle benodigdheden om de SIM rig op te bouwen.

Wil je liever direct thuis aan de slag met een volledige SIM racing setup? Dan hebben wij voor jou SIM racing bundels samengesteld die je met korting kan aankopen! Bekijk het allemaal op deze dedicated SIM racing pagina.

Onze racing bundels

THRUSTMASTER: EEN VOORAANSTAANDE TRADITIE VAN VIDEOGAMES

Thrustmaster is trots op zijn kernwaarden ‘passie, kwaliteit en innovatie’ en streeft er voortdurend naar om het realisme en de onderdompeling in legendarische gamewerelden te verbeteren door spannende en echt uitzonderlijke ervaringen te bieden. Thrustmaster-accessoires voor pc en gameconsoles brengen de dromen van liefhebbers van videogames tot informele gamers tot leven.

OVER NEXT LEVEL RACING

De duidelijke focus van het bekroonde merk ligt op innovatie en kwaliteit om te voldoen aan de veeleisende behoefte van simracers en gamers. Next Level Racing® blijft de markt leiden met innovatieve ontwerpen en technologie. Naast een sterke aanwezigheid en partners in de wereldwijde game industrie is Next Level Racing® ook een officiële PlayStation® licentiehouder en officiële Global Sales Partner met Thrustmaster®. Als bedrijf is Next Level Racing® er trots op de industrie uit te dagen met producten van wereldklasse en heeft het een gepassioneerd en innovatief wereldwijd team dat grenzen blijft verleggen. 

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01