Endorfy Thock Wireless Keyboard TKL Kailh Red Switches

Endorfy Thock Wireless Keyboard TKL Kailh Red Switches

Adviesprijs 85,99 74,95

Voor 23:59 besteld, maandag in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €500
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Thock TKL Wireless Kailh Rode Schakelaars: Een Uitgebreide Review

 

Ben je op zoek naar een nieuw mechanisch en draadloos toetsenbord? De Endorfy Thock TKL Wireless-toetsenbord met Kailh rode schakelaars tegengekomen. Op deze product pagina gaan we dit toetsenbord en de schakelaars beoordelen om je alle informatie geven die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken.

 

Introductie van het Endorfy Thock TKL Wireless-toetsenbord

 

Het Endorfy Thock TKL Wireless-toetsenbord is een mechanisch en draadloos toetsenbord. Het is een toetsenbord zonder numpad, wat betekent dat het compacter is en dus gemakkelijker op je bureau past.

 

Kailh Rode Schakelaars: Wat zijn ze?

 

Kailh rode schakelaars zijn een type mechanische schakelaar dat vaak wordt gebruikt in mechanische toetsenborden. Het zijn lineaire schakelaars, wat betekent dat ze een soepele aanslag hebben zonder enige tactiele feedback. Kailh rode schakelaars hebben een relatief lichte aanslagkracht van 50g, waardoor ze gemakkelijk in te drukken zijn. De toetsen hebben een totale reisafstand van 4 mm en een activeringspunt van 2 mm.

 

Ontwerp en Bouwkwaliteit

 

Het Endorfy Thock TKL Wireless-toetsenbord heeft een strak ontwerp. Het heeft een zwart aluminium frame daardoor heeft het keyboard een premium uitstraling. De toetsen zijn gemaakt van PBT-kunststof, dat duurzamer en langer meegaat dan ABS-kunststof. Het toetsenbord heeft ook per-toets RGB-verlichting, waarmee u de kleuren van elke toets afzonderlijk kunt aanpassen.

De bouwkwaliteit van het Endorfy Thock TKL Wireless-toetsenbord is uitstekend. Het toetsenbord voelt solide en goed gebouwd aan. De toetsen zijn dik en rammelen niet tijdens het typen. De USB-C-kabel die bij het toetsenbord wordt geleverd, is afneembaar, waardoor het gemakkelijk te vervangen is.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €500

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01