Endorfy Streaming Boom Arm (Black)

Endorfy Streaming Boom Arm (Black)

(Zwart, Endorfy, Streaming Boom Arm)

22,99

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Streaming Boom Arm (Black)

 

Naarmate de populariteit van streaming blijft groeien, neemt ook de vraag naar hoogwaardige apparatuur toe die streamers kan helpen professionele inhoud te creëren. Een sleutelcomponent van elke streaming-opstelling is een boomarm en de Endorfy Streaming Boom Arm wordt snel een favoriet onder streamers. Hier zullen we eens nader kijken naar wat de Endorfy Streaming Boom Arm te bieden heeft en waarom het bovenaan je lijst moet staan als het gaat om het kiezen van een boomarm voor je streaming-opstelling.

 

Wat is de Endorfy Streaming Boom Arm?

 

De Endorfy Streaming Boom Arm is een hoogwaardige boomarm die speciaal is ontworpen voor streamers. Hij is gemaakt van duurzame materialen en heeft een strak en modern ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. De boomarm is gemakkelijk te installeren en kan worden aangepast aan verschillende opstellingen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor streamers van alle niveaus.

 

Waarom kiezen voor de Endorfy Streaming Boom Arm?

 

Er zijn verschillende redenen waarom de Endorfy Streaming Boom Arm een geweldige keuze is voor streamers. Ten eerste is hij ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken en kan hij worden aangepast aan een breed scala aan microfoons. Dit betekent dat je gemakkelijk tussen verschillende microfoons kunt wisselen zonder je zorgen te hoeven maken over compatibiliteitsproblemen.

Ten tweede is de Endorfy Streaming Boom Arm ongelooflijk stevig en duurzaam, wat betekent dat hij jarenlang meegaat. Dit is met name belangrijk voor streamers die hun apparatuur regelmatig gebruiken en betrouwbaarheid nodig hebben.

Tot slot is de Endorfy Streaming Boom Arm zeer betaalbaar, waardoor het een geweldige keuze is voor streamers die net beginnen of een beperkt budget hebben. Ondanks zijn lage prijs is de boomarm nog steeds van hoge kwaliteit en kan hij opboksen tegen duurdere opties op de markt.

 

Belangrijkste kenmerken van de Endorfy Streaming Boom Arm

 

Dit zijn enkele van de belangrijkste kenmerken die de Endorfy Streaming Boom Arm onderscheiden van andere boomarmen op de markt:

Gemakkelijk te installeren

 

De Endorfy Streaming Boom Arm is ongelooflijk gemakkelijk te installeren en kan in enkele minuten worden ingesteld. De arm wordt geleverd met alle benodigde hardware en instructies, dus zelfs als je niet bijzonder handig bent, zou je hem zonder problemen moeten kunnen installeren.

 

Aanpasbaar ontwerp

 

De Endorfy Streaming Boom Arm is ontworpen om aanpasbaar te zijn, wat betekent dat hij gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende opstellingen. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor streamers die een boomarm willen die op verschillende locaties of met verschillende microfoons kan worden gebruikt.

 

 

 

 • PRODUCT TYPE MICROPHONE DESK STAND

 

 • COLOR BLACK

 

 • DESKTOP MOUNTC-CLAMP, MAX.  63 MM DESKTOP THICKNESS

 

 • HORIZONTAL REACH 90

 

 • VERTICAL REACH 100

 

 • MAXIMUM WEIGHT SUPPORTED 1500

 

 • THREAD SIZE
  • 3/8″YES
  • 5/8″YES
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636