De beste pc’s voor Marvel’s Spider-man

Marvel’s Spider-Man Remastered is uit en eerlijk is eerlijk wat is die vet! “The reflections are so lifelike, I’ve literally never seen them implemented this well in any other
game before”, aldus NY Tech Times. Het spel vergt veel grafisch vermogen waardoor niet iedere PC geschikt is. Wij hebben speciaal voor jou de beste PC’s samengesteld om de nieuwe Marvel’s Spider-Man te spelen tegenover de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. De PC’s zijn gesorteerd op volgorde van krachtig (a330 R38) naar minst krachtig (i110 R35). Wil jij Spider-Man en andere games op de hoogste settings spelen met ray-traced reflecties en Nvidia’s DLSS & DLAA? Dan is de Redux Gamer Advanced a330 R38 jouw model!

De Redux Gaming Spider-man Line-up
Bekijk Marvel’s Spider-man bij je favoriete streamer!
Maak kans op Marvel’s Spider-man

Natuurlijk maak je bij Redux Gaming ook kans om Marvel’s Spider-Man Remastered gratis te bemachtigen. Wij geven 3x Spider-Man weg aan deelnemers van de giveaway. Wat moet je doen? Niet veel! Klik op onderstaande knop en verzamel zoveel mogelijk entries door ons te volgen op de verschillende kanalen. That’s it! De winnaars maken we bekend in de laatste week van september.

Nu met Nvidia RTX

Marvel’s Spider-Man Remastered bevat straalgetraceerde ondoorzichtige weerspiegelingen, waardoor het virtuele Marvel’s New York verrijkt wordt met zeer gedetailleerde, fysisch nauwkeurige weerspiegelingen die de beeldkwaliteit en de onderdompeling sterk verbeteren. Voor de nieuwe PC uitgave heeft Nixxes Software instellingen toegevoegd om gebouwarchitectuur en rekwisieten in volle kwaliteit op te nemen in de buitenstadreflecties.

rtx-logo
krijg meer fps dankzij Nvidia dlss

NVIDIA DLSS is een baanbrekende AI-technologie die de prestaties van GeForce RTX GPU’s versnelt. Met behulp van speciale GPU Tensor Cores, benut DLSS de kracht van een diep lerend neuraal netwerk om framerates te verhogen en mooie, scherpe beelden te genereren in je favoriete games. Tot nu toe heeft NVIDIA DLSS de prestaties tot 2X versneld in meer dan 200 games en apps, zodat GeForce RTX gamers met maximale grafische prestaties en hoge resoluties kunnen spelen.

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636