Back4Blood Event

Op 30 oktober zullen Milan Knol, Qucee, Saar en Daniël hun krachten bundelen in de Redux GeForce Gaming Room in The Arcade Hotel Amsterdam om het op te nemen tegen hordes zombies in Back 4 Blood en zo voor JULLIE, de community een paar kick-ass prijzen te winnen!

Back4Blood Event

Op 30 oktober zullen MilanKnol, Qucee, Bas en Daniel hun krachten bundelen in de Redux GeForce Gaming Room in The Arcade Hotel Amsterdam om het op te nemen tegen hordes zombies in Back 4 Blood en zo voor JULLIE, de community een paar kick-ass prijzen te winnen!

De Streamers

De streams gaan plaatsvinden op zaterdag 30-10 van 18:00 tot 21:00

Prijzen - Wat kun je winnen?

Tijdens dit Back4Blood event zullen er een drietal prijzen wegegeven worden.

EERSTE PRIJS: Een RTX PC (welke specs de PC krijgt is afhankelijk van hoe de streamers presteren), Back4Blood game, MSI Merchandise en een weekend voor jou en 3 vrienden in het Arcade Hotel te Amsterdam.

TWEEDE PRIJS: Back4Blood game, MSI Merchandise en een weekend voor jou en je partner in het Arcade Hotel te Amsterdam.

DERDE PRIJS: Back4Blood game, MSI Merchandise en een weekend voor jou en je partner in het Arcade Hotel te Amsterdam.

En het beste gedeelte? Moedig de streamers aan tijdens het event en hoe beter ze presteren, hoe beter de PC wordt die jullie kunnen winnen!

Level 1 PC

Mission 4

Level 2 PC

Mission 8

Level 3 PC

Mission 12

Level 4 PC

Mission 16

Level 5 PC

Mission 20

Bekijk de Back4Blood trailer hier

NVIDIA DLSS in Back4Blood

NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) is een revolutionaire technologie voor AI-rendering die gebruikmaakt van speciale Tensor Core AI-processoren op GeForce RTX™ GPU’s die de grafische prestaties verhoogt.

Met DLSS worden de prestaties in Back 4 Blood tot 46% opgevoerd, zodat vrijwel elke GeForce RTX™ gamer de grafische prestaties van Back 4 Blood in 4K kan maximaliseren met meer dan 60 FPS!  

Bekijk DLSS in Back4Blood

Over het Arcade Hotel

The Arcade Hotel is een hotel met alles voor gamers, geeks en alles ertussenin. Het is niet alleen een gezellig hotel met met het aardigste personeel dat je je kunt voorstellen, maar door de gigantische verzameling aan retroconsoles, moderne consoles, game PC’s, stripboeken, arcadekasten en games is dit een waar paradijs. 

Over de Redux GeForce kamer in het Arcade Hotel

In de Redux GeForce kamer in het Arcade hotel voelt elke PC gamer zich als een vis in het water. Er staan zeven PC’s met razendsnelle hardware waaronder een RTX 3070 Ti videokaart, voorzien van de nieuwe technologieën als Nvidia Reflex & DLSS, die alle moderne games met gemak draaien. Daarnaast is elke PC voorzien van een Esports-waardige MSI monitor met een verversingssnelheid van maar liefst 360Hz. Ten slotte ligt er een sterke basis aan peripherals, met mechanische toetsenborden, lichtgewicht draadloze muizen en headsets de het omgevingsgeluid dempen. Je wilt bijna niet meer terug naar huis nadat je hier gespeeld hebt.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01