Geforce rtx 3050
The ultimate play

De GeForce RTX™ 3050 is gebouwd met de krachtige grafische prestaties van de NVIDIA Ampere-architectuur. Het biedt speciale 2e generatie RT Cores en 3e generatie Tensor Cores, nieuwe streaming multiprocessors en high-speed G6-geheugen om de nieuwste games soepel te laten draaien. Upgrade naar GeForce RTX.

Geforce RTX 3050
The ultimate play

De GeForce RTX™ 3050 is gebouwd met de krachtige grafische prestaties van de NVIDIA Ampere-architectuur. Het biedt speciale 2e generatie RT Cores en 3e generatie Tensor Cores, nieuwe streaming multiprocessors en high-speed G6-geheugen om de nieuwste games soepel te laten draaien. Upgrade naar GeForce RTX.

Koop Geforce RTX
Alleen op geforce rtx
s’werelds snelste gpu’s
NVIDIA Ampere-architectuur
Meest realistische en meeslepende graphics
2e generatie raytracing
AI-versnelde
prestaties
NVIDIA DLSS
Laagste
Systeemlatentie
NVIDIA Reflex
De beste ervaring
voor elke game
Game Ready Drivers
Gemaakt voor
live streaming
NVIDIA Encoder
Met AI verbeterde
spraak & video
NVIDIA Broadcast-app
Met AI verbeterde
spraak & video
NVIDIA Studio
RTX. It’s on.
Ultieme raytracing en ai

NVIDIA RTX is het meest geavanceerde platform voor raytracing en AI-technologieën die onze manier van spelen en creëren revolutioneren. Meer dan 150 topgames en -toepassingen gebruiken RTX om realistische graphics te leveren met ongelooflijk snelle prestaties of geavanceerde nieuwe AI-functies zoals NVIDIA DLSS en NVIDIA Broadcast. RTX is de nieuwe standaard.

Krijg snellere prestaties met nvidia dlss
Maximale FPS. Maximale Kwaliteit. Aangedreven door AI.

Krijg een prestatieboost met NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling). AI-gespecialiseerde Tensor Cores op GeForce RTX GPU’s geven je games een snelheidsboost met compromisloze beeldkwaliteit. Hiermee kun je de instellingen en resolutie verhogen voor een nog betere visuele ervaring.

RAYTRACING

Raytracing simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt om de meest realistische en meeslepende graphics voor gamers en creators te produceren. De GeForce RTX 30 series heeft 2e generatie RT Cores voor maximale raytracing-prestaties.

Before After
Winnen draait om milliseconden

NVIDIA Reflex levert het ultieme competitieve voordeel. De laagste latentie. De beste responsiviteit. Aangestuurd door GeForce RTX 30-serie GPU’s en NVIDIA® G-SYNC®-displays met Reflex. Neem je doelen sneller in het vizier, reageer sneller en verhoog de richtprecisie door middel van een revolutionaire reeks technologieën om de systeemlatentie voor competitieve games te verminderen en te meten.

Game ready drivers
De beste ervaring voor elke game

GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor je favoriete games. Ze zijn nauwkeurig afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitvoerig getest op duizenden hardwareconfiguraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid. Game Ready Drivers stellen je bovendien in staat om met één klik game-instellingen te optimaliseren en voorzien je van de nieuwste NVIDIA-technologieën. Dat noemen we nou Game Ready.

Gemaakt voor live streaming

Steel de show met ongelooflijke graphics en vloeiende livestreaming zonder haperingen. GeForce RTX GPU’s beschikken over streamingmogelijkheden dankzij de NVIDIA Encoder (NVENC), ontworpen voor verbluffende prestaties en beeldkwaliteit. Bovendien geven exclusieve optimalisaties voor al je favoriete streaming-apps je de mogelijkheid je publiek elke keer weer het allerbeste voor te schotelen.

jouw ai-aangedreven thuisstudio

Met de NVIDIA Broadcast-app maak je van elke ruimte een thuisstudio en til je je livestreams, spraakchats en videogesprekken naar een hoger niveau met krachtige AI-effecten, zoals ruisverwijdering, virtuele achtergronden en meer.

Verhoog je creativiteit

Til je creatieve projecten naar een nieuw niveau met GeForce RTX 30-serie GPU’s. Ervaar AI-versnelling in de beste creatieve apps en verbeter je workflows met het NVIDIA Studio-platform met speciale stuurprogramma’s en exclusieve tools. Of je nu complexe 3D-scènes rendert, 4K-video’s bewerkt of livestreamt met de beste codering en beeldkwaliteit, GeForce RTX GPU’s bieden je de prestaties om je beste werk te leveren.

© 2022 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce RTX en GeForce NOW zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01