Welkom, Redux Gamer

Als je dit leest, dan heb je je nieuwe gaming PC van Redux Gaming binnen. Je kunt natuurlijk niet wachten om hem te gaan gebruiken, maar leest eerst even snel deze pagina door. Geen zorgen, we houden het kort. 

Checklist Game PC aansluiten:

  • De PC zit aangesloten op het stopcontact met de kabel die je vindt in de doos met accessoires en reserveonderdelen.
  • De voeding van de PC staat aan. Dit is de knop naast de stroomkabel.
  • Indien je gebruik gaat maken van Bluetooth of Wi-Fi, sluit dan de antenne aan, ook te vinden in de doos met accessoires en reserveonderdelen. Zie afbeelding:

  • De monitor zit met één DisplayPort- of HDMI-kabel aangesloten op je videokaart. Zie afbeelding:

 

Belangrijke opmerking: Hoewel we ons uiterste best doen om de PC te beschermen, kan er natuurlijk altijd iets misgaan tijdens transport. Is er schade aan de PC, meld dit dan binnen 3 dagen. Stuur een mail naar info@reduxgaming.nl met duidelijke foto’s van de schade. Ook hebben we foto’s nodig van hoe de PC verpakt zat. Geen zorgen, onze PC’s worden verzekerd verzonden dus het wordt hoe dan ook opgelost!

Join onze premium Discord!

Alléén mensen die een gaming PC hebben gekocht bij Redux Gaming krijgen toegang tot deze Discord server. Hier kun je hulp krijgen van Team Redux of andere serverleden met eenzelfde PC als jij. Verder vind je hier aankondigingen van software-updates of -bugs en hoe ze te fiksen, tutorials en natuurlijk gewoon heel veel gezelligheid. Dit is dé plek voor alle leden van de Redux familie!

Join de server via de link en laat je ordernummer achter om te worden toegelaten. 

https://discord.gg/DuhPtpT98C

Reviews: Kans op €100 Cashback!

Reviews zijn natuurlijk super belangrijk, want laten we eerlijk zijn: Jij koopt ook niet bij een shop met slechte reviews toch? Bij Redux streven we altijd naar die vijf sterren of die dikke 10 en we zouden je eeuwig dankbaar zijn als je een minuutje neemt om een review te schrijven op onderstaande platforms. Zo help je ons, maar help je ook toekomstige klanten bij het maken van hun keuze en het groeien van de Redux familie. Als bedankje verloten we ELKE MAAND €100 cashback onder alle reviewers. Kopieer & plak hem even op alle onderstaande platforms voor een hogere winkans. Bedankt en succes! 

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01