Microsoft heeft een nieuwe grote Windows 10 update klaarstaan

Windows 10 November update

Precies op schema, Microsoft levert nu de november 2019 update (voorheen bekend als 19H2) op alle Windows 10 PC’s. Dit is technisch gezien de tweede (en laatste) grote feature update voor Windows 10 gepland in 2019, ook al is het meer een soort van Service Pack zoals vroeger.

Eigenlijk komen er met deze update niet veel grote verandering in Windows 10. Het zorgt voornamelijk voor betere prestaties en stabiliteit. Maar toch, als je helemaal up-to-date wilt blijven, de update is beschikbaar.

“Today, we are announcing that the November 2019 update is now available for users on the most recent versions of Windows 10 who seek the new update via Windows Update,” zegt Microsoft in een blog post.

De nieuwe update zou niet getoond kunnen worden als je Windows 10 PC nog geen update heeft gehad met de nieuwste patch, dus dat is het eerste wat je moet doen. Wanneer je dat hebt gedaan, wanneer de november 2019 beschikbaar is voor jou, zal het te vinden zijn als “Optionele updates beschikbaar” zoals weergegeven in het bovenstaande plaatje.

Zoals altijd, is het verstandig om van al je data een back-up te draaien voordat je een grote update gaat draaien. Werk documenten, familiefoto’s en wat je nog meer kostbaar vindt.

Voornaamste upgrades:

Dit zijn een aantal van de voornaamste upgrades die de nieuwste update met zich meebrengt zoals aangegeven door Microsoft:

  • Snel een event maken vanuit de kalender in de taakbalk.
  • Beter meldingen managen, inclusief een nieuwe knop bovenaan het actie centrum en de mogelijkheid om notificaties te sorteren op meest recent.
  • Integratie van OneDrive content online met traditionele geïndexeerde resultaten in de Verkennen zoekbalk.
  • Het navigatie paneel in het start menu vergroot nu wanneer je eroverheen hangt met je muis om je zo beter te informeren over waar de klik naartoe gaat.
  • Gebruik je stem om digitale assistente te activeren vanuit het vergrendelscherm.

Microsoft heeft een doelstelling neergezet en dat is het uitbrengen van twee grote updates voor Windows 10 elk jaar. Dit is de tweede voor 2019. De volgende zal ergens in de eerste helft van 2020 komen en zal waarschijnlijk meer veranderingen met zich meebrengen dan deze november 2019 update.

Gezien de timing van deze release, kan het zijn dat deze update nog niet is geïnstalleerd op je systeem wanneer je deze niet bij Redux Gaming zou kopen, bij ons is vanaf moment van dit bericht elke PC voorzien van de meeste recente Windows 10 versie.

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01