We kunnen er hier bij Redux gaming niet omheen: Fortnite is een van de populairste spellen onder onze kopers. De vragen vliegen ons dan ook om de oren: Wat heb ik nodig voor Fortnite? Hoe veel FPS haal ik in Fortnite? Kan ik 144fps halen op dit en dit model?

Vandaag gaan we al jullie vragen voor eens en voor altijd beantwoorden. We hebben enkele builds samengesteld, perfect voor elk budget, toegespitst op jullie favoriete game: Fortnite.

Laten we beginnen met de minimale benodigdheden voor Fortnite. Epic games, de maker van fortnite, zegt hierover het volgende:

Minimaal: Core i3 2.4GHz, 4GB RAM, Intel HD graphics 4000 (een chip uit 2012).

Aanbevolen: Core i5 2.8GHz, 8GB RAM, GTX 660 of HD7870.

Helaas wordt er bij dit soort aanbevelingen door game makers nooit bij gezegd hoe veel FPS je dan haalt en op welke resolutie en instellingen er dan gespeeld wordt. Daarom hebben wij een analyse gemaakt van de beste onderdelen voor fortnite en daarmee de beste PC’s voor Fortnite samengesteld. We tellen wel alleen hardware mee die redelijk recent is en goed verkrijgbaar is. We zijn eigenlijk van drie soorten settings uitgegaan. Low (alleen bij de eerste build), competitive (alles op low, render resolution op 100, view distance op epic), en epic.

 

De eerste PC: De beste PC om Fortnite zo goedkoop mogelijk te spelen (Redux Entry A45 G15)

Onze missie bij deze PC is om fortnite fijn speelbaar te krijgen op 60+ fps en 1080p, maar verder hebben we alles op low.

 

Dit is het goedkoopste AMD model op onze website, maar laat dat je niet ontmoedigen: Hij beschikt gewoon over alles wat een gamer nodig heeft. De AMD Ryzen 5 4500 beschikt over 6 cores en 12 threads op een maximale snelheid van 4,1GHz. De Nvidia GTX 1650 (4GB) videokaart is speciaal ontworpen om voor een betaalbare prijs te kunnen gamen op Full HD. Verder beschikt dit model over 16GB RAM zodat je PC niet traag wordt als je veel dingen tegelijk aan het doen bent. De 500GB SSD zorgt voor een snelle windowservaring en korte laadtijden. Om het af te maken beschikt de kleine kast over drie ventilatoren met RGB verlichting die je met een druk op de knop kunt instellen, zodat je onderdelen lekker koel blijven. (en je PC mooi verlicht)

Als je op Full HD lichte spellen speelt zoals Minecraft en Roblox of competitieve spellen als Fortnite, CS:GO, League of Legends of Valorant, dan gaat het je verbazen hoe gemakkelijk je meer dan 100 FPS haalt met een model uit onze Entry lijn.

 

De tweede PC: De beste PC voor Fortnite op 1080p, Epic settings (Redux  Entry I124 R36L )

Deze PC is misschien wat waziger omschreven, maar dit is naar onze mening de beste koop om Fortnite te spelen. Het is een goed gebalanceerde PC die het spel goed aankan, maar waar geen geld is verspild aan onnodigheden. Je haalt makkelijk 60+ fps op epic settings, maar je kunt de instellingen ook een tikkie verlagen om nóg hogere framerates te halen. Op competitieve instellingen (alles op low en view distance op epic) haal je gemiddeld zo’n 200 FPS, wat deze PC ook geschikt maakt om te combineren met een 240Hz monitor.

De Entry I124 R36 is het snelste Intel Entry model op de website. Hij beschikt over een Intel Core i5 12400F processor met 6 cores en 12 threads op maximaal 4,4GHz. Dat maakt hem geschikter voor competitieve games. Ook is hij daardoor sneller in foto- en videobewerking. De 3060 (12GB) draait gemakkelijk alle games op 1080p met de hoogste instellingen en beschikt over Ray Tracing en DLSS. Ray Tracing zorgt voor extra mooie graphics, terwijl DLSS ervoor zorgt dat je zo veel mogelijk FPS haalt. Verder beschikt dit model over 16GB RAM zodat je PC niet traag wordt als je veel dingen tegelijk aan het doen bent. De 500GB SSD zorgt voor een snelle windowservaring en korte laadtijden. Om het af te maken beschikt de kleine kast over drie ventilatoren met RGB verlichting die je met een druk op de knop kunt instellen, zodat je onderdelen lekker koel blijven. (en je PC mooi verlicht)

 

 

 

 

 

 

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01