Genesis Thor 660 RGB Wireless Zwart – Tweede Kans

Genesis Thor 660 RGB Wireless Zwart – Tweede Kans

(Gateron Red, Wireless, QWERTY, RGB)

Adviesprijs 99,99 74,90

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Genesis Thor 660 RGB Wireless Zwart

Fenomenaal ontwerp

Het Thor 660 toetsenbord is een functioneel ontwerp dat wordt geaccentueerd door verbluffende PRISMO RGB verlichting. De “Pudding PBT” toetskappen versterken de kleurdiepte van de achtergrondverlichting nog meer, zodat je stand niet alleen ‘s nachts ontzagwekkend is, maar ook overdag. Kies je favoriete optie uit 19 verlichtingsstanden en win in werkelijk verbluffende stijl!

 

Uitstekende prestaties

De ongelooflijk precieze Gateron Red mechanische schakelaars hebben een snelle reactietijd, een extreem laag klik-activeringspunt van 2,0 mm en een bedieningskracht van slechts 45 g. Reken op betrouwbaarheid en wees je tegenstander altijd een stap voor!

 

Dubbele bediening

Het toetsenbord heeft een dubbele verbindingsmodus, dankzij welke het zowel de mogelijkheid biedt van een bedrade verbinding via een USB-C kabel als van een draadloze via Bluetooth. De draadloze verbinding wordt gekenmerkt door een extreem lage latentie, wat uiterst effectief gamen op het hoogste niveau zal garanderen. Met de Thor 660 kun je verbinding maken met tot drie Bluetooth apparaten tegelijk, en de ingebouwde 3000 mAh batterij laat je vele uren genieten van bewegingsvrijheid op een enkele lading.

 

Ongelooflijke duurzaamheid

Het Thor 660 toetsenbord is voorzien van “Pudding PBT” toetskappen, die niet alleen de achtergrondverlichting mooi laten uitkomen, maar ook duurzaamheid garanderen voor vele jaren gebruik. De kappen zijn gemaakt met behulp van double shot technologie. Dit proces is gebaseerd op het inspuiten van twee kleurvarianten in de mal, wat een uitzonderlijke tweekleurige afwerking en een hoge weerstand mogelijk maakt.

 

Stabilisatoren van de hoogste kwaliteit

Een belangrijk element van elk professioneel speltoetsenbord zijn de stabilisatoren, die verantwoordelijk zijn voor de juiste beweging van grote toetsen. Daarom is de Thor 660 uitgerust met de hoogste kwaliteit fabrieksgesmeerde stabilisatoren van Gateron, die een soepele toetsbeweging en een ongelooflijke precisie garanderen. Gespecialiseerd vet dat op de stabilisatoren is aangebracht vermindert het geluid en elimineert piepjes, en verhoogt de soepelheid van de beweging bij het indrukken van de toetsen.

 

N-key rollover

Het toetsenbord is uitgerust met de N-Key rollover functie, d.w.z. volledige Anti-Ghosting. Hierdoor leest het toestel, ongeacht hoeveel toetsen je tegelijk indrukt, elke toets die je indrukt nauwkeurig en stuurt het onmiddellijk het signaal van het toetsenbord naar de computer.

 

Twee kleuren versies

De Thor 660 is verkrijgbaar in twee kleurvarianten: zwart en wit. Hierdoor kun je het toetsenbord afstemmen op je gaming stand en een unieke sfeer scheppen.

 

Functietoetsen

De Thor 660 is uitgerust met veel functietoetsen die de gebruiker toegang geven tot de basisfuncties die je in full-size toetsenborden aantreft. Applicatiebeheer wordt uiterst eenvoudig en intuïtief. Met een enkele beweging kun je de liedjes en hun volume veranderen, en toepassingen als mail of rekenmachine starten.

 

Geavanceerde software

De Thor 660 werkt met speciale software waarmee je de instellingen van het toestel volledig kunt personaliseren. Kies je favoriete RGB verlichtingsstand, stel een dodelijke combo samen, en stel macro’s en profielen in. Dankzij het ingebouwde geheugen onthoudt het apparaat al je instellingen, wat betekent dat je het, zelfs nadat je het toetsenbord op andere apparatuur hebt aangesloten, niet opnieuw hoeft in te stellen.

 

PRODUCT SPECIFICATION 

SoftwareYes
Battery capacity3000 mAh
Power supplyBuilt-in battery
Buint-in memoryYes
Keycap printing technologyDouble injection
FunctionsProfiles Available, Macros Available
Keyboard type60%
Actuation force45 g
Keys lifetime50 mln.
Actuation point2 mm
Response time8 ms
Illumination colorRGB
Number of backlight modes19
LayoutUS
Switch typeGateron Red
Sampling frequency1 000 Hz
SpecializedFor Gamers
Weight588 g
Range10 m
MaterialABS
ColourBlack
Number of multimedia keys13
Number of keys61
CommunicationWired, Bluetooth
IlluminationYes
Key mechanismMechanical
Cable length150 cm
ConnectorsUSB Type-C, USB 2.0
ProfileHigh
Supported Operating SystemsWindows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10, MAC, Linux, Android
Multimedia keysYes
Height39 mm
Width102 mm
Length293 mm
EAN5901969432275
Catalog numberNKG-1844

Let op: de verpakking van dit product is geopend | lichte gebruikerssporen. 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636